28 ian. 2022 | 08:35

Huawei P50 Pro și P50 Pocket au intrat în familia gigantului chinez

ACTUALITATE
Huawei P50 Pro și P50 Pocket au intrat în familia gigantului chinez

Huawei a lansat în România, aseară, cele mai noi smartphone-uri din familia P Series: Huawei P50 Pro și telefonul pliabil Huawei P50 Pocket care vor încânta fiecare fan al fotografiei mobile și designului uluitor.

Într-o atmosferă relaxantă, pe acorduri de vioară, Huawei și-a consolidat din nou poziția de lider în domeniul fotografiei mobile. Mai mult, de data aceasta, s-a depășit pe sine.

Huawei P50 Pro și P50 Pocket, perfecte pentru fotografii

Huawei P50 Pro introduce primul sistem de cameră duală cu Matrix Super Main, incluzând lentile RGB, lentile monocrome și un senzor multi-spectru. Datorită standardului True-Chroma, XD Fusion Pro cu un nou sistem defiltrare a culorii, True-Chroma Image Engine și tehnologiei Super HDR, fotografiile create cu acest smartphone sunt pline de detalii și culori, chiar și în condiții de lumină redusă.

Astfel, se obține cea mai apropiată reproducere a imaginii a ceea ce percepe ochiul uman. Nici fotografierea obiectelor îndepărtate nu va mai fi o problemă. P50 Pro este echipat cu lentilă cu zoom periscop de până la 100x, lentile cu unghi ultra larg și tehnologie de stabilizare.

Surpriza serii a fost Huawei P50 Pocket, un smartphone care oferă inovații în tehnologie și design. Este un dispozitiv pliabil, fără compromisuri în ceea ce privește fotografierea sau performanța, învăluit într-o formă artistică. Este un smartphone pentru persoanele care caută calitate și inovare.

Datorită balamalei sale localizate central, smartphone-ul se pliază simetric și are un mecanism unic, activat de Huawei-exclusiv Multi-Dimensional Linkage Lifting. Acesta face ca, pe măsură ce dispozitivul se deschide, sistemul să fie ridicat pentru a produce un ecran neted. În plus, tehnologia multidimensională a balamalei asigură o durabilitate și o rezistență mai mare.

Mai mult decât atât, datorită formei sale pliabile, smartphone-ul dispune de algoritmi pentru modul selfie portret pentru camera din spate care utilizează senzorul principal al camerei și îmbunătățește performanța luminii scăzute pentru cele mai bune selfie-uri.