Huawei pregătește un model interesant: P50 Pocket este primul telefon pliabil al chinezilor

Huawei pregătește un model interesant: P50 Pocket este primul telefon pliabil al chinezilor

Huawei continuă să investească în noi dispozitive cu toate că se confruntă cu sancțiuni.

Huawei P50 Pocket, un telefon cu un design pliabil în interior în sus și în jos, este compact și portabil. Telefonul are un aspect simplu și elegant, cu o oglindă strălucitoare, argintiu și cadru metalic auriu.

Capacul din spate al telefonului este alb și auriu, cu un model tridimensional de diamant, este de așteptat să fie folosite materiale care să-i confere un aspect și o senzație similară unei genți de mână la modă.

P50 Pocket va debuta ca primul telefon flip al Huawei cu ecran pliabil pe data de 23 decembrie. Mai mult, potrivit unui nou raport formulat de către MyDrivers au fost dezvăluite și specificațiile cheie cu care va veni modelul celor de la Huawei. De reținut că aceste scurgeri de informație au arătat că nu va fi un dispozitiv 5G.

Specificații Huawei P50 Pocket

Raportul dezvăluie că Huawei P50 Pocket va avea un ecran interior pliabil de 6,8 inch și un ecran secundar circular de 1 inch. Nu există informații disponibile despre designul afișajului intern al lui P50 Pocket. Dispozitivul cu clapetă este alimentat de chipset-ul Kirin 9000, căruia îi lipsește suportul pentru conectivitatea 5G.

Configurația camerei din spate a Huawei P50 Pocket are o cameră principală Sony IMX766 de 50 de megapixeli. Acesta va fi cuplat cu un obiectiv ultrawide de 13 megapixeli și o cameră teleobiectivă de 8 megapixeli cu zoom optic 3x. Numărul de megapixeli al camerei sale frontale nu a fost încă dezvăluit.

P50 Pocket va fi susținut de o baterie de 4.100 mAh, care se pare că va oferi o viață lungă a bateriei. Dispozitivul va oferi suport pentru încărcare rapidă de 66 W.

În ceea ce privește prețul, Huawei P50 Pocket este probabil să aibă un preț mai mic decât Galaxy Z Flip 3, care a debutat cu un preț de 999 USD.

Citește și: