„Horizon Forbidden West” a apărut mai repede: cum a fost posibil

„Horizon Forbidden West” a apărut mai repede: cum a fost posibil

„Horizon Forbidden West” reprezintă una dintre cele mai mari exclusivități PlayStation ale anului, dar și una dintre cele mai așteptate lansări. Cu toate că apariția oficială a jocului era programată oficial pentru data de 18 februarie, lucrul acesta s-a întâmplat un pic mai repede.

Cu toate că lansarea oficială ar fi trebuit să se întâmple abia peste o lună și câteva zile, mai exact în data de 18 februatie 2022, „Horizon Forbidden West” a apărut „pe piață” un pic mai repede decât ar fi sperat compania producătoare.

Alte probleme pentru „Horizon Forbidden West”: jocul s-a „scurs” online

Nu vorbim, în acest caz, despre o lansare oficială, ci despre „scurgerea” unei variante incomplete a jocului, în mediul online. Conform Video Games Chronicle, versiunea „Horizon Forbidden West”, apărută pe internet, ar include, în mare, toate elementele de bază din joc, însă îi lipsesc anumite detalii legate de arta grafică, au mai spus aceștia. 

De altfel, amintin că anumite capturi de ecran și videoclipuri, din ceea ce ar trebui să însemne versiunea PS4 a jocului, au apărut de luni bune pe rețelele sociale. Multe dintre acestea au fost, ulterior, eliminate de pe Twitter din cauza raportările transmise de deținătorul drepturilor de autor, ceea ce sugerează că scurgerea de imagini nu ar fi fost una întocmai legitimă.

Cu toate că Sony credea că a rezolvat acea problemă, se pare că acum se confruntă cu alta, mult mai greu de rezolvat, în condițiile în care lansarea oficială se va întâmpla în curând. Cu alte cuvinte, gingantului îi rămâne foarte puțin timp la dispoziție să remedieze acest inconvenient.

Pe de altă parte, se poate spune că fanii adevărați ai jocului ar putea să aștepte versiunea originală și completă a acestuia, de vreme ce, trebuie să recunoaștem: nimic nu se compară cu experiența originală, care ne dă acces la toate „dedesubturile” jocului. 

Citește și: