Fosta iubită a lui Elon Musk face dezvăluiri despre miliardar: „Trăia în sărăcie lucie, avea o gaură în saltea”

Fosta iubită a lui Elon Musk face dezvăluiri despre miliardar: „Trăia în sărăcie lucie, avea o gaură în saltea

Elon Musk este cunoscut ca fiind, în momentul de față, unul dintre cei mai bogați oameni ai planetei. Cu toate astea, se pare că bogăția nu îl inspiră pe magnat să-și dorească să trăiască „pe picior mare”, ori cel puțin așa se zvonește.

Poate părea ciudat faptul că unul dintre cei mai avuți oameni de pe Pământ alege un stil de viață sărăcăcios, însă, potrivit fostei sale partenere, Grimes, acest lucru ar fi cât se poate de adevărat.

Conform declarațiilor cântăreței Grimes (pe numele său real Claire Elise Boucher), Elon Musk ar trăi la limita subzistenței.

„Nici măcar nu și-ar cumpăra o saltea nouă. Aveam o gaură în saltea. El clar nu trăiește ca un miliardar. Trăiește uneori sub pragul sărăciei. Până când i-am spus că nu putem trăi în casa lui de 40.000 de dolari, unde vecinii ne filmau și nu exista deloc securitate. Și mâncam unt de arahide timp de 8 zile la rând.”, a declarat artista.

Elon Musk a servit-o pe Grimes cu unt de arahite, timp de opt zile la rând

Mai mult, aceasta a mărturisit că Elon Musk e un om destul de zgârcit, care nu investește nici în haine, nici într-o locuință adecvată unui miliardar, însă nici măcar în mâncare de bună calitate. Potrivit lui Grimes, Musk ar fi mâncat, la un moment dat, opt zile rând unt de arahide și cam atât, servind-o și pe ea cu același fel de mâncare. Tot ea a mai spus că fostul său parterner ar fi avut găuri în salteaua pe care dormea.

În ciuda declarațiilor femeii, există anumite surse care condamnă spusele acesteia, susținând că, în realitate, Grimes și-ar fi dorit un stil de viață extrem de luxos, mult mai luxos decât ar fi fost dispus Elon Musk să îi ofere.

Unde e adevărul, în toată această poveste, nu putem ști. În mod evident, nu va exista niciun drept la replică din partea miliardarului, de vreme ce acesta pare interesat de cu totul alte lucruri, nu neaparat de bârfele care circulă de jur-împrejurul acestuia.