Fanii Marvel nu au parte de vești bune: Midnight Suns a fost amânat, din nou

Fanii Marvel nu au parte de vești bune: Midnight Suns a fost amânat, din nou

Midnight Suns, care trebuia inițial să fie lansat la începutul acestui an, ar putea să nu fie lansat până în 2023.

Midnight Suns, un joc turn-based tactic plasat în universul Marvel și realizat de aceeași echipă din spatele XCOM, a fost amânat încă o dată. Jocul a fost anunțat pentru prima dată în urmă cu un an și inițial trebuia să fie lansat în martie 2022.

Nu este exact la fel ca seria XCOM a lui Firaxis – nu va exista moarte permanentă, de exemplu – pedigree-ul studioului și faptul că acesta este un joc turn-based tactic înseamnă că acest lucru ar fi destul de standard atunci când mă raportez la acest joc.

Acum a fost amânat din nou. După cum raportează IGN, în timpul rezultatelor de câștig ale Take-Two, mai devreme, a fost anunțat că Midnight Suns nu va fi lansat decât „mai târziu în acest an fiscal”. Având în vedere că anul fiscal curent nu se încheie până la 31 martie 2023, asta sugerează cu siguranță o lansare în 2023, sau cel puțin una foarte târziu în 2022.

O nouă amânare

Decizia de a amâna din nou jocul a fost luată „pentru a ne asigura că echipele de la Firaxis Games și 2K oferă cea mai bună experiență posibilă pentru fanii noștri”, a declarat compania.

Ceea ce este bine! Un joc întârziat este în cele din urmă bun, etc etc. Și vremurile au fost deosebit de grele în ultima vreme cu pandemia și perioadele petrecute lucrând de acasă, așa că dacă este nevoie de încă șase până la 12 luni pentru ca acest joc să fie într-o formă bună, atunci fie.

Trebuie remarcat totuși că această întârziere se aplică doar unora dintre platformele pentru care este destinat jocul.

Versiunile pentru PC, PS5 și Xbox Series X|S sunt cele care vor fi lansate până la sfârșitul lunii martie 2023.

Versiunile de ultimă generație pentru PS4, Xbox One și Switch vor avea loc cândva după aceea.