Dyson lansează un produs inovator: când îl poți cumpăra

Dyson lansează un produs inovator: când îl poți cumpăra

Dyson, producătorii de aspiratoare cu laser care caută murdăria, a creat un set de căști cu purificare a aerului, care aparent nu sunt o glumă de întâi aprilie.

Potrivit paginii de produs Dyson Zone, vizorul dispozitivului este menit să conducă „un flux continuu de aer purificat către nas și gură, fără să-ți atinge fața”.

Singurele certitudini în privința specificațiilor sunt prezența Bluetooth-ului și a noise cancelling-ului. Echipa de la Stuff a putut să testeze masca și căștile și au spus că este posibil să auzi zumzetul motoarelor de purificare a aerului în căști chiar și cu noise cancelling activat, ceea ce pare a fi un dezavantaj evident al purtării unui purificator de aer pe cap.

Dyson a spus multe despre cât de grozavă este masca sa pentru a îți oferă aer curat plămânilor, dar trebuie remarcat că purificatoarele de aer „nu sunt suficiente pentru a proteja oamenii de Covid-19”, potrivit EPA. Agenția evident că nu se referă la purificatoare de aer purtabile folosite în afara casei, pentru că Zona Dyzon nu exista atunci când a făcut recomandarea, dar este destul de ușor de observat că dacă cineva este bolnav și poartă această mască, se pot răspândi în continuare germeni în aer. Nu există nici un sigiliu ca pe măștile KN95 sau N95. Filtrarea este doar unidirecțională și, potrivit lui Dyson, acționează asupra „fumului și poluanților din oraș”.

Prea multe măști

Trebuie să te întrebi dacă suflarea aerului pe fețele oamenilor este o idee grozavă într-un moment în care încercăm să limităm circulația unui virus. Într-una dintre fotografiile publicitare, masca este purtată într-un tren, lăsând nasul la vedere – nu tocmai ceea ce ar recomanda autoritățile.

Dyson spune că lucrările la mască au început înainte de pandemie și că se lucrează la o mască de filtrare cu aerosoli care se va potrivi cumva în zona Dyson. Așadar, o mască concepută pentru a reduce transmiterea Covid pentru a o purta împreună cu cealaltă mască care reduce poluanții. Un pic prea multe măști, nu?

Căștile cu purificare a aerului Dyson Zone vor fi disponibile online pe Dyson.com în cursul acestui an. Încă nu a fost afișat niciun preț.

Etichete: