Doi români, găsiți morți într-un salon de tatuaje din Anglia. Cei doi erau un cuplu și aveau un fiu împreună

Doi români, găsiți morți într-un salon de tatuaje din Anglia. Cei doi erau un cuplu și aveau un fiu împreună

Doi români au fost găsiți morți într-un salon de tatuaje din Anglia. Victimele, un bărbat și o femeie, formau un cuplu. Din primele informații reiese că ar fi vorba despre o crimă urmată de sinucidere. Atât prietenii, cât și clienții celor doi s-au strâns într-un număr mare pentru a le aduce un ultim omagiu. Potrivit unor surse din anturajul românilor, cei doi formau „perechea ideală“. Mai multe detalii, în continuare.

Cuplu de români, găsit mort într-un salon de tatuaje din Anglia

Cătălin M. și Ramona S., care formau un cuplu, au fost găsiți morți, luni seară, într-un salon de tatuaje din orașul Canterbury. Moartea femeii de 35 de ani este considerată suspectă de către anchetatori. Perechea își desfășura activitatea la un studio de tatuaje și piercing-uri foarte popular în Canterbury, relatează Kent Live.

Presa locală notează că cei doi stăteau de câțiva ani în oraș și aveau un fiu împreună. După descoperirea celor două cadavre, nu mai puțin de opt echipaje de poliție au ajuns la fața locului, iar un elicopter a survolat zona.

Circumstanțele morții cuplului de români sunt în curs de investigare, însă poliția din Kent spune că „ofițerii nu caută pe nimeni în legătură cu cazul“, lăsând de înțeles că a fost o crimă urmată de sinucidere.

„La ora 17:19, luni, 11 aprilie 2022, ofițerii s-au deplasat la o adresă din Lower Bridge Street, unde un bărbat de 54 de ani și o femeie de 35 de ani, care se cunoșteau, au fost declarați decedați la fața locului. Ancheta privind circumstanțele în care s-au produs decesele este în desfășurare. Cu toate acestea, ofițerii nu caută în prezent pe nimeni în legătură cu ancheta“, a declarat un purtător de cuvând al poliției.

Citește și: Șase oameni, găsiți împușcați într-o pivniță din apropiere de Kiev

Apropiații cuplului, șocați de cele întâmplate

Întâmplarea i-a șocat pe oamenii care i-au cunoscut pe cei doi. Mark Fawcett-Jones, proprietarul unei afaceri aflate în apropiere, a afirmat pentru presa locală: „Era un cuplu drăguț. Erau aici de câțiva ani. Erau foarte amabili și liniștiți“.

Cătălin M. și Ramona S. Foto: Kent Live
Cătălin M. și Ramona S. Foto: Kent Live

Se pare că cei doi români erau foarte apreciați în comunitate pentru munca și talentul lor.

Comentând un tatuaj făcut de Ramona, Eve Defu a scris pe Instagram: „Cea mai frumoasă lucrare a celei mai frumoase persoane. Îți vom simți lipsa“.

Ezier Rose, de asemenea, comentând pe Instagram i-a adus un omagiu Ramonei. Ea a spus: „Ne va fi dor de tine și de talentul tău frumos. Trimitem dragoste familiei tale“.

 

Citește și: