Depeche Mode îi aduce un omagiu emoționant lui Andy Fletcher, membru fondator al trupei: cauzele decesului artistului, date publicității

Depeche Mode îi aduce un omagiu emoționant lui Andy Fletcher, membru fondator al trupei: cauzele decesului artistului, date publicității

Andy „Fletch” Fletcher, membru fondator al trupei britanice Depeche Mode, a trecut în neființă în data de 26 mai. Într-un comunicat publicat pe Instagram, trupa a anunțat cauzele decesului acestuia.

Cauza morții a fost dezvăluită de trupă la cererea familiei lui Fletcher, potrivit postării.

„Deși s-a întâmplat mult prea devreme, a murit natural și fără suferință prelungită”, a declarat trupa, pe Instagram.

Trupa Depeche Mode a vorbit, în premieră, despre decesul colegului și prietenului, Andy Fletcher

Iată declarația completă a membrilor trupei Depeche Mode, Dave Gahan și Martin Gore:

„Am vrut să ne luăm un moment și să procesăm dragostea pe care ne-ați arătat-o, în ultimele săptămâni. Este incredibil să vedem toate fotografiile, să vă citim cuvintele și să constatăm cât de mult a însemnat Andy pentru voi toți. După cum vă puteți imagina, au fost câteva săptămâni ciudate și triste pentru noi aici, cel puțin. Dar am văzut și am simțit toată dragostea și sprijinul vostru și știm că și familia lui Andy a simțit același lucru.

În urmă cu câteva săptămâni, am primit rezultatul de la medicii legiști, pe care familia lui Andy ne-a cerut să-l împărtășim acum. Andy a suferit o disecție de aortă în timp ce era acasă, pe 26 mai. Așa că, deși s-a întâmplat mult prea devreme, a murit natural și fără suferință prelungită.

L-am comemorat pe Andy la Londra, săptămâna trecută; a fost o ceremonie frumoasă unde s-au strâns lacrimi și s-au depănat amintiri cu Andy, povești din vremurile petrecute împreună – s-a râs nostalgic. Andy a fost sărbătorit într-o cameră plină de mulți prieteni, de familia lui, dar și de oameni care l-au apreciat, de-a lungul vieții sale.

Așa că vă mulțumim pentru toată dragostea pe care i-ați arătat-o lui Andy, familiei și prietenilor lui, în ultimele săptămâni. Sincer, înseamnă foarte mult pentru noi. Andy, ne va fi dor de tine și, cu siguranță, nu vei fi uitat.

Cu dragoste,

Martin și Dave”, a scris trupa Depeche Mode, pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Depeche Mode (@depechemode)