Cum să-ți ascunzi statusul activ pe Facebook Messenger și să rămâi invizibil

Cum să-ți ascunzi statusul activ pe Facebook Messenger și să rămâi invizibil

Dacă folosești Facebook Messenger des, toți prietenii tăi vor ști când ești activ. Acest lucru face să fie cam greu să ignori oamenii cu care nu vrei cu adevărat să vorbești. Din fericire, există o modalitate ușoară de a-ți ascunde starea activă.

Dacă, ca majoritatea utilizatorilor, utilizezi Facebook Messenger pe mobil, butonul de dezactivare al starii active poate fi un proces puțin confuz, deoarece este oarecum ascuns.

Greu, dar nu imposibil: iată ce trebui să faci

Pornește aplicația Facebook Messenger, apoi atinge fotografia de profil, care este în stânga sus. Apoi, atinge fila „Stare activă”, din partea de sus.

Atinge comutatorul din dreapta pentru a dezactiva starea ta activă. Reține că acest lucru îți dezactivează și capacitatea de a vedea starea activă a altor persoane. Se pare că Facebook vrea ca aceasta să fie „o stradă cu două sensuri”. Dacă nu te deranjează acest lucru, ai cam terminat.

De asemenea, îți poți dezactiva starea pe front-end-ul web Facebook Messenger. Mergi la Messenger.com, apoi dă click pe cele trei puncte mici din colțul din stânga sus.

Imediat dai click pe „Dezactivați starea activă”, dacă ai ajuns deja în meniul Preferințe.

Următorul meniu îți permite să controlezi cine te poate vedea activ, iar dacă vrei să fii complet invizibil, selectează „Dezactivați starea activă pentru toate contactele”. Celelalte două opțiuni îți permit să fii puțin mai specific. Al doilea, din partea de sus, îțI permite să îți ascunzi starea pentru toată lumea, cu excepția anumitor oameni, aleși de tine. A treia opțiune este exact opusul: îți permite să îți schimbi starea activității, astfel încât anumite persoane, alese de tine, să nu vadă când ești online.

Alege opțiunea pe care o preferi, apoi dă click pe „Ok”.

Din nou, reține că dezactivarea stării tale active înseamnă, de asemenea, că nu vei putea vedea starea activă a altor persoane.