Cu ce vine nou Apple Watch Series 8: la ce ajută noul său senzor

Cu ce vine nou Apple Watch Series 8: la ce ajută noul său senzor

După cum este tradiția, Apple scoate la iveală un nou Apple Watch la evenimentul său din septembrie. Zvonurile sugerau că Apple Watch Series 8 ar fi o actualizare în mare parte iterativă a modelului de anul trecut și asta pare să fie până acum: arată, în esență, identic cu Seria 7.

Prima caracteristică principală nouă este un senzor de temperatură pe care Apple îl leagă de sănătatea femeilor. Va folosi citirile pentru a oferi o estimare cu privire la momentul în care este posibil să ovulați. Este menit să fie folosit peste noapte, prelevând temperatura încheieturii la fiecare cinci secunde, astfel încât să puteți vedea schimbările de peste noapte, față de temperatura de bază.

Acest lucru va funcționa pentru toată lumea, dar pe femeile care ovulează le va ajuta să indice unde se află în ciclul lor. De asemenea, veți primi notificări cu privire la potențialele abateri de la normal.

Ce aduce nou Apple Watch Series 8

Există, de asemenea, o nouă funcție de siguranță numită Crash Detection. Așa cum ceasurile actuale pot detecta când cazi, seria 8 poate detecta accidentele de mașină, datorită a două noi accelerometre. Funcționează împreună cu ceilalți senzori deja incluși în Apple Watch, pentru a detecta patru tipuri diferite de accidente, inclusiv răsturnări, impact frontal, impact spate și impact lateral.

Apple spune că seria 8 are aceeași durată de viață a bateriei de 18 ore, dar există un nou mod de consum redus, care vă poate oferi până la 36 de ore la o încărcare completă. Păstrează multe dintre caracteristicile de bază, cum ar fi urmărirea activității și detectarea căderilor, dezactivând, de asemenea, lucruri precum afișajul mereu activ. Oricine știe că va fi departe de încărcător pentru o perioadă lungă de timp ar trebui să aprecieze această caracteristică și aceasta vine și la modelele mai vechi de ceasuri, începând cu Seria 4.

Apple Watch Series 8 vine în patru culori de aluminiu (argintiu, negru, auriu și roșu), precum și trei modele din oțel inoxidabil – se pare că modelele din titan vor fi păstrate pentru Apple Watch Pro, despre care probabil vom auzi în curând. Modelul numai cu GPS începe de la 399 de dolari, în timp ce modelele celulare încep de la 499 de dolari. Toate vor fi disponibile pe 16 septembrie.