Continuarea World of Warcraft, dezvăluită: informațiile care au “scăpat” online

Continuarea World of Warcraft, dezvăluită: informațiile care au “scăpat” online

Vom auzi despre „Dragonflight” la dezvăluirea oficială din 19 aprilie?

Este posibil ca numele următoarei expansiuni World of Warcraft să fi trecut prin codul sursă al site-ului oficial al jocului.

Similar cu modul în care Bolvar a fost divulgat înainte de lansarea Shadowlands, o actualizare a site-ului web oficial World of Warcraft se poate să fi difuzat din greșeală numele următoarei expansiuni – codul sursă public al site-ului web arată șiruri pentru Dragonflight Base, Heroic și Epic Expansion.

În mod similar, codul indică o adresă URL nouă, deși inaccesibilă în prezent, care ar fi așteptată pentru o nouă lansare a expansiunii: dragonflight.blizzard.com.deși încă neconfirmată, aceasta nu pare a fi o glumă tardivă sau incompletăde întâi aprilie, deși confirmarea va veni odată ce Blizzard lansează noua expansiune.

Greșeală sau păcăleală

În timp ce fanii World of Warcraft sceptici ar putea simți că este încă puțin prea aproape de întâi Aprilie, această poveste pare puțin prea obscură și credibilă în comparație cu farsele mai absurde și mai bombastice la care fanii au ajuns să se aștepte de la dezvoltatorii jocului.

În tradiția World of Warcraft, un „Dragonflight” este una dintre diferitele subspecii de dragon din poveste, cu puteri asortate și strămoși străvechi. Dragonii din World of Warcraft au fost în declin încă de la înfrângerea lui Deathwing, în expansiunea Cataclysm din 2010. Site-ul Wowhead a analizat anterior ceea ce pare a fi un viitor dragon verde mount pentru jucător, o recompensă potențială cu versiuni premium ale expansiunii, dând mai multă credință titlului Dragonflight.

După o lansare încurajatoare, publicul a fost destul de dezamăgit de lipsa de conținut a celei mai recente expansiuni, și anume Shadowlands. Sper că succesorul său poate rezolva aceste probleme și poate lăsa jocul într-o stare mai sănătoasă.

Blizzard urmează să dezvăluie oficial această următoare expansiune, potențial plină de dragoni, pe 19 aprilie.

Citește și: