Concert Apocalyptica în România: cât costă biletele și de unde le cumpărăm

Concert Apocalyptica în România: cât costă biletele și de unde le cumpărăm

Apocalyptica este una dintre trupele emblemă ale rock-ului mondial, abordând un stil aparte, întretăiat de accentele iconfundabile ale muzicii clasice.

De-a lungul timpului, membrii trupei au colaborat cu nume importante ale muzicii rock, printre care Till Lindemann (solist al formației Rammstein), Nina Hagen, Adam Gontier, Lauri Ylönen (solistul trupei The Rasmus), Ville Valo (solistul trupei HIM), Sandra Nasic (solista trupei Guano Apes), Corey Taylor (solistul trupei Slipknot), Gavin Rosedale (solistul trupei Bush) sau Brent Smith.

Ba mai mult, formația Apocalyptica s-a făcut remarcată prin interpretarea variantelor simfonice a celor mai cunoscute piese de la Metallica, ceea ce, în mod deloc surprinzător, i-a pus pe harta internațională a rock-ului.

Treptat, trupa a devenit reprezentativă stitlului Symphonic Metal, lansând, până în momentul de față, nouă albume de studio. Primul s-a numit „Plays Metallica by Four Cellos”, în 1996, iar cel mai recent disc poartă numele de „Cell-0”, și a fost lansat pe 10 ianuarie 2020.

Apocalyptica va cânta la București, în data de 15 septembrie, la Arenele Romane (concertul va fi în aer liber). Recent s-a aflat că, în deschiderea concertului lor vor cânta la fel de cunoscuții Solstafir.

Prețurile biletelor la concert Apocalyptica, din România

Biletele la concertul Apocalyptica pot si achiziționate de pe iabilet.ro și au următoarele prețuri, în funcție de ceea ce oferă „la pachet”:

  • Premium – earlybird – Cu loc în sectoarele K și E. Doar 200 de bilete la ofertă de preț. Include: afiș A3, bilet fizic amintire și un jeton pentru băuturi – 175 lei (scăzut de la 220 lei)
  • Teren – earlybird – Fără loc, în fața scenei. Doar 200 de bilete la ofertă de preț- 149 lei (scăzut de la 180 lei);
  • Acces General – earlybird – Cu loc în arenă, mai puțin în sectoarele K și E. Doar 200 de bilete la ofertă de preț- 109 lei (scăzut de la 140 lei).

Mai mult, biletele pot fi achiziționate și din rețelele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura Vodafone sau Orange, ori ramburs, prin Fan Courier.