Clotilde Armand, plângeri penale pe numele mai multor liberali. Un ministru PNL, acuzat de Hărțuire

Clotilde Armand, plângeri penale pe numele mai multor liberali. Un ministru PNL, acuzat de Hărțuire

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat că va depune plângeri penale împotriva mai multor liberali, printre care a ministrului Digitalizării, Sebastian Burduja, șeful Sectorului 1, dar și altor membri importanți din PNL.

Clotilde Armand, nemulțumiri față de membri ai PNL

Clotilde Armand afirmă că funcționarii publici sunt hărțuiți și amenințați de persoane apropiate PNL-ului. Conform edilului, la ultima ședință a Consiliului local Sector 1, anumiți invitați liberali au făcut acuzații „neprobate și nefondate” către funcționari ai Primăriei Sectorului 1.

De altfel, primarul Sectorului 1 spune că șeful PNL Sector 1 și-ar fi trimis apropiații să facă presiuni asupra funcționarilor de la direcția de urbanism și împotriva arhitectului șef al Primăriei Sectorului 1.

„Nu mai merge cu combinațiile unor dezvoltatori imobiliari care cumpărau bunăvoința funcționarilor. Oprim orice șantier ilegal și orice construcție fără autorizație).

Sunt aceleași personaje cărora PNL Sector 1 le-a găsit sinecuri în companiile Primăriei Sectorului 3, după negocieri cu Robert Negoiță, finul Gabrielei Firea.

Să vă uitați ce declarații fac, în ședința consiliului local, Alexandru Pânișoară – fost membru PACT, prieten cu actualul ministru al Cercetării și preşedinte al PNL Sector 1, fost partener cu acesta în compania Rise Consortium Partners – și Alexandru Dumitrescu – membru PNL Sector 1 și cel care mi-a contestat fără succes alegerea în funcția de primar împreună cu primarul PSD.

Miza lor era să rămână în funcție Dan Tudorache, nu le-a ieșit. Pânișoară și Dumitrescu au venit vineri la ședința Consiliului Local și au cerut revocarea din funcție a Arhitectului Șef, fiind încurajați fățiș de consilierii PNL, s-au remarcat prin derapaje verbale și insulte”, a declarat Clotilde Armand, în comunicatul de presă.

Plângeri penale pe numele mai multor liberali

Ea a explicat că discuțiile din Consiliul Local al Sectorului 1 au pornit când se discuta despre mai multe norme care să oprească haosul urbanistic cauzat fostele administrații locale.

„Este mare panică în PNL Sector 1 în legătură cu construcția imobilului Modrogan One din curtea sediului central al PNL. Acolo s-au suspendat lucrările. O altă nemulțumire a consilierilor liberali sunt mai multe regulamente și norme care opresc haosul urbanistic promovat de fostele administrații locale PNL și PSD”, afirmă Clotilde Armand.

„Fac acum un anunț public fără echivoc: am decis să depun plângere penală împotriva celor numiți mai sus pentru presiunile făcute împotriva funcționarilor publici din Primărie. Inclusiv împotriva Ministrului Cercetării.

Așa ceva este incalificabil. Nu ne intimidăm, mergem mai departe cu ceea ce avem de făcut și protejăm funcționarii hărțuiți de cei care au alte interese. Asta face PNL, oameni buni. Dacă nu mă credeți pe mine vă invit să vizionați intervențiile lor din ședința de vineri. Și da, nu veți auzi nici despre asta în presă”, a mai declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.