Cine era femeia care s-a aruncat de la etajul 10 cu copiii în brațe. Timișoreanca terminase facultatea de Psihologie

Cine era femeia care s-a aruncat de la etajul 10 cu copiii în brațe. Timișoreanca terminase facultatea de Psihologie

Tragedie fără margini în Timişoara. Marți, o femeie s-a aruncat în gol de pe un bloc din oraș, împreună cu cei doi copii ai săi, un băiat de trei ani şi o fată de şase ani. Cei trei nu au mai putut fi salvați de medicii sosiți la fața locului. Oamenii legii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Crimă urmată de sinucidere în Timișoara

O crimă urmată de sinucidere s-a petrecut în orașul Timişoara. Iulia B., o mamă în vârstă de 33 ani, absolventă a Facultăţii de Psihologie a Universităţii de Vest din Timişoara, și cei doi copii ai săi, un băiat de trei ani şi o fată de şase ani, și-au pierdut viața după ce femeia s-a aruncat în gol de pe un bloc cu 10 etaje, trâgându-i după ea și pe micuți.

Ce s-a aflat despre femeia care s-a aruncat de la etajul 10 cu copiii în brațe

Se pare că timișoreanca a sunat la interfonul blocului de pe bulevardul Dâmboviţa, cerând să i se deschidă uşa de la intrare. Iulia ajunsese în faţa blocului cu maşina luată de la o rudă şi lăsase pe scaun portofelul cu acte şi telefonul mobil. După ce a intrat în scara blocului, aceasta a urcat pe terasă, de unde s-a aruncat în gol, trâgându-i după ea şi pe cei doi copii.

Tânăra şi băiatul erau decedaţi când au ajuns medicii la locul tragediei, însă, cea mică încă trăia. În ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale, nu a mai putut fi salvată.

„La ora 09.46, poliţiştii Secţiei 3 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe bulevardul Dâmboviţa din Timişoara au fost găsite trei persoane în stare de inconştienţă. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că o femeie de 33 de ani s-ar fi aruncat de pe un bloc cu zece etaje împreună cu cei doi copii. Din nefericire, cele trei persoane au decedat. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea clarificări tuturor cauzelor şi condiţiilor producerii incidentului”, a anunțat IPJ Timiş.

Tânăra urma să se recăsătorească

Iulia B. era o mamă divorțată, iar fostul partener, în vârstă de 36 de ani, se află în Austria, la muncă. Bărbatul urma să revină în România pentru a se recăsători cu tânăra de 33 de ani. Actele de căsătorie fuseseră depuse la Primăria Timişoara în 19 aprilie, urmând ca. peste numai câteva săptămâni, să se întoarcă în faţa ofiţerului stării civil. Numai că, în loc de căsătorie, vor avea loc trei înmormântări.

Blocul de pe care s-a aruncat Iulia împreună cu îngerașii săi se află nu departe de locuinţa mamei sale. Mai mult, este în drum spre casa deţinută de tatăl copiilor.

Citește și: