O apropiată a mamei care s-a aruncat cu copiii de la balcon, din Timișoara, face dezvăluiri. În ce stare psihică se afla Iuliana

O apropiată a mamei care s-a aruncat cu copiii de la balcon, din Timișoara, face dezvăluiri. În ce stare psihică se afla Iuliana

Apar noi detalii în cazul mamei care a sărit de pe un bloc din Timișoara, împreună cu cei doi copii ai săi. Una dintre prietenele cele mai bune a femeii a făcut declarații cu privire la starea de spirit pe care o avea Iuliana.

Noi informații despre femeia care a sărit de pe un bloc din Timișoara, cu ambii copii

Iuliana a urcat alături de cei mici, un băiețel și o fetiță, de 3 și respectiv 6 ani, pe terasa unui bloc de 10 etaje din Timișoara, i-a luat pe cei mici în brațe și a sărit.

Potrivit antena3.ro, prietena cea mai bună a femeii a declarat că aceasta nu era în depresie. Victima avea o relație cu tatăl copiilor de la 15 ani și urma să se recăsătorească. Cei doi divorțaseră în 2020, din cauza soțului, însă acum urma să mai dea o șansă căsniciei lor.

În urmă cu trei săotămâni bărbatul ajunsese în țară, iar cei doi se împăcaseră. Cei doi au avut discuții despre copii, însă nimic grav. Toți apropiații fetei au susținut că aceasta avea o stare de spirit bună.

Bărbatul urma să se revină în țară pentru a se recăsători cu mama micuților. Cei doi divorțaseră în urmă cu doi ani. Femeia a încercat să-și refacă viață alături de alt bărbat, însă, relația nu a durat și a revenit la fostul soț.

Cei doi au depus actele la Primăria Timișoara în 19 aprilie, iar peste numai câteva săptămâni trebuiau să se întoarcă în față ofițerului stării civile.

Iuliana, în vârstă de 33 de ani, s-a aruncat de pe acoperișul unui bloc împreună cu cei doi copii ai săi, un băiat și o fetiță, în vârstă de aproximativ 3 și 6 ani. Cei trei nu au mai avut nicio șansă. În urma tragediei, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Totul a avut loc marți dimineață pe bulevardul Dâmbovița la numărul 84. Mama locuia cu copiii pe strada Văliug din Timișoara. Ar fi plecat cu ei la grădiniță însă s-a oprit la blocul de pe bulevardul Dâmbovița unde a urcat pe acoperiș. Femeia s-a aruncat apoi în gol împreună cu micuții. Băiețelul avea jucăria în mână în momentul incidentului.

 

 

 

Citește și:
Etichete: