04 sept. 2022 | 08:25

Cel mai nou joc Assassin’s Creed: unde va avea loc, când va fi lansat

ACTUALITATE
Cel mai nou joc Assassin's Creed: unde va avea loc, când va fi lansat

Un zvon spune că jocul cu numele de cod Rift va vedea revenirea lui Basim Ibn Ishaq.

Au trecut aproape doi ani de la lansarea lui Assassin’s Creed Valhalla, cea mai recent joc din serie, ceea ce înseamnă că urmează să apară un nou joc- și se pare că o să putem vedea primele imagini sau informații privire la ceea ce urmează în cadrul viitorului eveniment Ubisoft Forward din septembrie.

Cel mai recent zvon despre Ubisoft vine de la youtuberul J0nathan prin Rebs Gaming, care a susținut într-un videoclip recent că titlul propriu-zis al noului joc va fi Assassin’s Creed Mirage. Acesta va avea loc la Bagdad între 860 și 870 d.Hr., și poate mai important înseamnă o revenire la stilul de joc al Assassin’s Creed original și este așteptat să apară în primăvara lui 2023.

Zvonul se referă la spinoff-ul Assassin’s Creed  cu nume de cod Rift, a cărui existență a ieșit la iveală la începutul acestui an. Inițial, a fost conceput ca o expansiune pentru Valhalla, dar Ubisoft a decis să-l transforme într-un joc de sine stătător pentru a-și consolida gama Assassin’s Creed.

Raportul Bloomberg care a dezvăluit Rift spune că va prezenta personajul Basim Ibn Ishaq  și va fi mai mic decât lansările recente din serie, cu un accent sporit pe jocul stealth.

Informațiile se leagă

Toate acestea se potrivesc cu videoclipul lui J0nathan, iar jurnalistul Bloomberg Jason Schreier – care a scris raportul din februarie pe Rift – a spus pe Twitter că părți ale raportului, inclusiv titlul noului joc sunt precise.

Cronologia citată în videoclip se potrivește și ea: în raportul său din trimestrul I 2022-23, Ubisoft a amânat un „joc premium neanunțat mai mic” de la lansarea planificată în acest an până în 2023-24.

Pentru a clarifica, toate acestea sunt separate de Assassin’s Creed Infinity, a cărui existență a confirmat-o Ubisoft în iulie. Nu au fost dezvăluite încă detalii despre acel joc, dar se pare că va fi un joc live cu mai multe setări istorice. Poate că nu am auzit multe despre știrile despre Assassin’s Creed în ultimii doi ani, dar asta nu înseamnă că lucrurile nu se întâmplă.

Ar trebui să aflăm ce se întâmplă destul de curând.

Ubisoft Forward 2022, o prezentare la scară largă care va avea loc pe 10 septembrie.