Assassin’s Creed Infinity aduce franciza Ubisoft în secolul 21: cât de specială va fi experiența online

Assassin's Creed Infinity aduce franciza Ubisoft în secolul 21: cât de specială va fi experiența online

Assassin’s Creed este una dintre cele mai populare francize de jocuri din toate timpurile, iar Ubisoft nu plănuiește să stingă becul din jurul ei prea curând. Mai mult decât atât, o va reinventa complet pentru o nouă generație de gameri și entuziaști.

Assassin’s Creed este o minunăție de joc și unul care poate fi reinventat la infinit datorită premisei de a călători în timp, într-o formă sau alta. Din acest motiv, un joc se poate desfășura în Grecia Antică, altul în perioada și spațiul Revoluției Franceze, iar lucrurile au sens.

Până de curând însă, fiecare titlu din serie a fost construit, în mare parte, în jurul unei aventuri single player. Acest lucru se va remedia în curând, odată cu lansarea Assassin’s Creed Infinity. Primele date despre noul proiect au fost dezvăluite de Bloomberg, dar, între timp, au fost confirmate și de Ubisoft, deci proiectul chiar va avea loc, nu este o poveste.

Din câte se pare, viitorul Assassin`s Creed Infinity va transforma jocul desprins dintr-o istorie alternativă într-un joc online cât se poate de vast, similar, dintr-un punct de vedere, cu Grand Theft Auto Online. În loc să te joci singur într-o perioadă istoric, vei interacționa cu jucători într-o varietate foarte mare de locuri și perioade.

În mod previzibil, întregul univers online va progresa odată cu trecerea timpului și, implicit, va genera sume de bani din ce în ce mai semnificative pentru dezvoltatori. Ubisoft te va ține legat de joc pentru o perioadă cât mai lungă, iar tu vei plăti un abonament lunar sau anual, la fel cum faci la multe alte RPG-uri.

În final, Assassin’s Creed nu va dispărea, dar fiecare joc nou va fi ancorat într-o formă sau alta cu Infinity. Va ține doar de tine dacă vrei sau nu să profiți de partea online a ecuației sau te vei rezuma la componenta single player. În ceea ce-i privește pe cei de la Ubisoft, momentan nu au dezvăluit prea multe despre joc, doar s-au rezumat la a-l caracteriza ca oferind o abordare un pic mai coezivă asupra întregului univers pe care s-ar putea să-l îndrăgești deja.