Assassin’s Creed se transformă într-unul sau mai multe seriale Netflix: ce știm deja

Assassin's Creed se transformă într-unul sau mai multe seriale Netflix: ce știm deja

Dacă ești gamer entuziast, este improbabil să nu te fi jucat la un moment dat o versiune de Assassin’s Creed, iar acel joc minunat va deveni în curând un serial pe Netflix.

Cei de la Ubisoft se chinuie de mulți ani să monetizeze proprietățile intelectuale din portofoliul companiei. În 2010, ai putut vedea o ecranizare pentru Prince of Persia, iar șase ani mai târziu a ajuns în cinematografe și Assassin`s Creed. Indiferent care este opinia ta pe subiect, acestea nu sunt neapărat niște creații memorabile și nici nu s-au lăudat ce vreo distincție.

Partea bună este însă că cei de la Ubisoft nu s-au descurajat și acum și-au mutat atenția către servicii de streaming. Au făcut deja o treabă spectaculoasă cu Mythic Quest: Raven`s Banquet pe Apple TV+, pe care ți-l recomand cu entuziasm. După colaborarea cu Apple, cei de la Netflix au confirmat că nu mai durează mult până când vom vedea un serial Assassin`s Creed pe cel mai popular serviciu de streaming din lume.

Aparent, nici măcar nu vom discuta de unul, ci de două seriale. Unul va fi live-action, precum The Witcher, altul va fi de tip animație, precum Castlevania. Mai multe detalii pe acest subiect au fost incluse într-o postare pe blogul oficial al Ubisoft.

Show-ul live-action va fi primul produs, chiar dacă momentan nu a fost asociat nici un nume cu proiectul din poziția de creator sau showrunner. Pe de altă parte însă, producători executivi vor fi Jason Altman și Danielle Kreinik, responsabili de producții TV și film din cadrul Ubisoft.

Ca o notă interesantă de subsol, pe lângă Assassin`s Creed, Ubisoft lucrează de mulți ani la o ecranizare pentru The Division, cel mai nou joc din seria Rainbow Six. Într-un final, acesta va ajunge de asemenea pe Netflix, dar nu avem încă o dată de lansare.

Citește și: