Cea mai bună veste de la Uber pentru clienți: ultimele restricții, desființate

Cea mai bună veste de la Uber pentru clienți: ultimele restricții, desființate

Vești bune vin de la Uber. În urma anulării restricțiilor introduse din cauza pandemiei, șoferii și pasagerii Uber nu mai sunt obligați să poarte mască.

Uber a dat mail-uri clienților aplicației de ridesharing și a anunțat că a luat recent aceeași decizie pentru România, după ce țara a ieșit din starea de alertă. Desigur, purtarea măștii rămâne o recomandare de care pasagerii și șoferii pot ține sau nu cont. Uber a anunțat acum că renunță la condiția purtării măștii și în Statele Unite, condiție impusă până acum atât șoferilor, cât și pasagerilor din SUA. Acest lucru s-a întâmplat imediat după ce o instanță de judecată a declarat ilegal mandatul federal care obliga la purtarea măștii în mijloacele de transport.

Precum se poate observa în screenshotul de mai jos, și eu am primit un mail de la Uber, în care anunță că masca nu mai e obligatorie.

„Masca de protecție nu mai este obligatorie atunci când comanzi o călătorie. La data de 9 martie, perioada de alertă s-a finalizat. În acest caz, toate restricțiile legate de Covid-19 au fost ridicate. Nu mai trebuie să porți mască de protecție, dar te încurajăm în continuare să faci ceea ce te face să te simți în siguranță. Începând de azi, dacă ai de călătorit undeva cu aplicația Uber, nu mai este obligatoriu să porți mască, decât dacă te face să te simți în siguranță. Același principiu se aplică și pentru șoferul partener care te conduce la destinație”.

Uber se reinventează: te ajută să mergi cu trenul, autobuzul, avionul

Uber intenționează să adauge funcții noi în aplicație, care să includă rezervarea călătoriilor adiacente ca: zboruri, trenuri și multe altele.

Acest lucru va fi valabil, într-o primă instanță, în Marea Britanie și se va întâmpla în acest an. Upgrade-ul face parte din intenția companiei de a-și extinde afacerea. Noul serviciu este conceput pentru a oferi o „experiență perfectă”, astfel încât să îți poți rezerva zborul, trenul, autobuzul și mașina Uber pe aceeași aplicație.

Pentru a face acest lucru posibil, compania își va comasa software-ul cu cel al companiilor aeriene, al operatorilor de autobuze, dar și cu cel al companiilor feroviare interurbane.

Citește și: