Nicolas Cage va fi Dracula: când vei putea vedea filmul Renfield

Nicolas Cage va fi Dracula: când vei putea vedea filmul Renfield

Actorul Nicolas Cage va juca rolul Dracula în filmul „Renfield” produs de Studiourile Universal. Povestea urmează să fie construită în jurul servitorului și nu al celebrului vampir.

Cage îi va da replica lui Nicholas Hoult, care portretizează sluga dezechilibrată, Renfield, scrie Variety. Este aşteptat ca acţiunea filmului să se petreacă însă în zilele noastre, fiind încă neclar dacă noua adaptare va păstra prea multe din povestea originală scrisă de Bram Stocker în 1897.

Nicolas Cage va fi Dracula

În romanul lui Bram Stocker, R.M. Renfield era închis într-un azil de nebuni, personajul suferind de halucianții care îl forţau să mănânce creaturi vii în speranţa că va obţine nemurirea, până ce s-a descoperit că bărbatul se afla sub influenţa contelui Dracula.

Chris McKay, cunoscut pentru „The Tomorrow War” şi „The Lego Batman Movie”, va regiza şi produce „Renfield” după un scenariul scris de Ryan Ridley („Rick and Morty”).

Cage a mai jucat în „Leaving Las Vegas”, „The Rock”, „National Treasure” şi, cel mai recent, în „Pig”. Un film fascinant și confuz este„Pig” (“Porcul”). De la început până la sfârșit, nu se întâmplă nimic așa cum te-ai putea aștepta și tocmai de-asta îți rămâne în minte. Un film care-ți arată pura conexiune a omului cu natura. Cel mai bun prieten al unui om este un porc.

Înainte de rolul Dracula, el va fi parte din distribuţia „The Unbearable Weight of Massive Talent”, în care va juca o versiune ficţionalizată a sa.

Nicholas Hoult este cunoscut pentru filme ca „About a Boy”, „Mad Max: Fury Road” şi din serialul „The Great”.

Cândva aflat în topul celor mai bine plătiți actori, Nicolas Cage a stat departe de marile producții de la Hollywood în ultimii zece ani, preferând să participe la proiecte cinematografice independente, cu buget mic.

Într-un interviu recent pentru Variety, Cage declara că a preferat să lucreze la filme cu buget mic, întrucât producțiile mari realizate de studiourile cu tradiție veneau la pachet cu o serie de constrângeri comerciale.

Deocamdată, nu există o dată de lansare a filmului Renfield.

Citește și: