Ce s-a găsit asupra unor soldați ruși în Ucraina. Fotografiile au devenit virale

Ce s-a găsit asupra unor soldați ruși în Ucraina. Fotografiile au devenit virale

Situația în Ucraina capătă noi dimensiuni, rușii fiind surprinși în ipostaze din ce în ce mai… șocante. În vreme ce mai mulți militari ruși au fost filmați în timp furau alimete din magazinele din orașele atacate, o femeie ucraineană al cărei sat a fost luat cu asalt de trupele rusești în timpul weekendului a povestit cum rușii i-au purtat hainele, i-au furat banii și i-au împușcat soțul în picior, după ce s-au îmbătat. Fotografiile au devenit virale.

Soldații ruși fură tot ce găsesc în magazinele din Ucraina

Mai mulți soldați ruși au fost filmați ieșind cu brațele pline cu alimente dintr-un magazin din Ucraina. Cei care au încărcat clipul pe internet susțin că rușii au plecat fără să plătească, după ce au prădat prăvălia. Nu este primul incident de acest fel, întrucât rușii au fost surprinși făcând asta și zilele trecute.

Astfel, rușii pleacă din magazinele abandonate de ucraineni cu tot ce găsesc, imaginile devenind virale pe rețelele sociale. În ultimele zile, în spațiul public au apărut tot mai multe informații cu privire la lipsurile pe care le-au provocat soldații ruși pe teritoriul Ucrainei, de la combustibil și până la hrană.

„Rușii sunt în criză de combustibil, se mișcă mult prea încet, iar moralul este în mod evident o piedică“, a precizat, sâmbătă, un oficial al NATO.

Ce au gasit asupra soldatilor rusi ucraina

Soldați ruși furând din magazinele din Ucraina. FOTO: Captură Twitter
Soldați ruși furând din magazinele din Ucraina. FOTO: Captură Twitter

O altă situație frapantă a avut loc într-un sat din apropierea orașului Brovarîi. O femeie a povestit, de pe patul de spital, că militarii ruși i-au purtat hainele, i-au furat banii și i-au împușcat soțul după ce s-au îmbătat, relatează Insider.

Citește și: Rușii și-au pierdut puterea de luptă, care a scăzut sub 90% față de nivelul de dinaintea invaziei în Ucraina. Cine face declarațiile

„Au purtat pălăria mea de femei“

În timpul unui interviu acordat pentru CNN, femeia a relatat că ruși s-au comportat violent în timp ce îi jefuiau locuința aflată într-un sat din apropiere de Brovarîi, luat cu asalt de forțele lui Putin în timpul weekendului. Orașul se află la aproximativ 20 de kilometri de capitala Kiev.

„Au purtat pălăria mea de femei, pardesiul meu, cizmele mele. Ne-au purtat hainele. Ne-au luat așternuturile…Nu știu ce-au făcut cu ele“, a povestit ea.

„S-au culcat. Au mâncat. Au pierdut vremea. Ne-au furat banii“, a continuat femeia.

Potrivit acesteia, unul dintre soldații ruși, care era beat, l-a împușcat pe soțul ei în picior, rănindu-l grav. Femeia a povestit că și-a îngrijit soțul în pivniță, timp de două zile, până când a putut să îl ducă la spitalul din Brovarî.