23 aug. 2022 | 15:55

Buffy se întoarce: de ce a renunțat Sarah Michelle Gellar la actorie și în ce serial „supranatural” va juca

ACTUALITATE
Buffy se întoarce: de ce a renunțat Sarah Michelle Gellar la actorie și în ce serial „supranatural” va juca

Sarah Michelle Gellar, actrița care a interpretat-o pe Buffy în serialul cu aproape același nume, a vorbit despre pauza de la actorie pe care a luat-o după moartea lui Robin Williams.

„Am muncit toată viața. Când am avut copii, iar asta s-a întâmplat imediat după ce Robin a murit, s-au întâmplat atât de multe în viața mea și am spus: „Trebuie să iau o pauză”, a declarat „Buffy” pentru People.

Gellar și Williams au lucrat la un sitcom marca CBS între 2013 și 2014, numit The Crazy Ones. Producția lui David E. Kelley a rulat timp de un sezon pe rețea și avea să fie ultimul rol de televiziune al lui Robin Williams.

„Trebuia să fiu prezentă în acești primi ani de formare ai copiilor mei”, a adăugat ea. „Am avut nevoie de acea pauză pentru a fi părintele care mi-am dorit să fiu pentru ei”, a mai spus actrița.

Sarah Michelle Gellar are doi copii cu soțul său, actorul Freddie Prinze Jr., pe nume Charlotte Grace (12 ani) și Rocky James (9 ani). Dar cum copiii săi sunt mari acum, Gellar a valorificat oportunitatea și a anunțat că se va întoarce pe platourile de filmare pentru a juca într-un nou serial intitulat Wolf Pack.

Sarah Michelle Gellar are planuri de viitor

Conform Deadline, Gellar s-ar fi alăturat seriei supranaturale de la Paramount+, care are loc în universul Teen Wolf. Așadar, actrița care a interpretat-o pe celebra Buffy the Vampire Slayer nu numai că va juca în serial, dar fi și producător executiv.

Wolf Pack este bazat pe seria de cărți scrisă de Edo Van Belkom și urmărește povestea a doi adolescenți ale căror vieți sunt schimbate pentru totdeauna când un incendiu din California trezește la viață o creatură supranaturală destul de terifiantă.

Gellar o va interpreta pe investigatorul Kristin Ramsey, o expertă foarte apreciată în domeniul său și care nu este străină de tragedii, adusă de autorități pentru a-l prinde pe adolescentul care a declanșat incendiul care ar fi putut duce și la trezirea unui prădător feroce.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele