Ce cadou vor primi fanii „Buffy the Vampire Slayer”, la cea de-a 25-a aniversare a serialului cult

Ce cadou vor primi fanii „Buffy the Vampire Slayer”, la cea de-a 25-a aniversare a serialului cult

Fanii „Buffy the Vampire Slayer” sunt invitați să participe la cea de-a 25-a aniversare a îndrăgitului serial, de Ziua Benzilor Desenate Gratuite. Acestora li se pregătește o surpriză aparte: o ediție specială, episodică, care să le aline dorul.

În urmă cu 25 ani, „Buffy The Vampire Slayer” (sau așa cum era cunoscut la noi, „Buffy, Spaima Vampirilor”) devenea unul dintre cele mai iubite seriale de televiziune destinate copiilor, adolescenților și chiar adulților. Nu știm exact când s-au scurs anii aceștia, însă iată-ne în ipostaza de a sărbători un sfert de secol de lansarea acestei serii tv care a devenit, ulterior, un adevărat fenomen, transformându-se într-un serial cult, în toată regula.

Ediție aniversară gratuită de benzi desenate, în onoarea „Buffy the Vampire Slayer”

Ce-i drept, în paralel cu lansarea serialului de telviziune care a rulat între anii 1997 și 2003, fanii franzicei s-au putut bucura și de o serie de benzi desenate. La 25 ani de la debutul seriei tv, va fi lansat, cu ocazia Free Comic Book Day, un număr special al revistei de benzi desenate, menit să onoreze întreaga activitate a vampirilor noștri favoriți.

Tributul va fi onorat de studiourile BOOM! și urmărește să facă cinste seriei create de Joss Whedon.

Serialul american, „Buffy the Vampire Slayer”, a fost nominalizat, de-a lungul timpului, la prestigioase premii din industrie ca Premiile Emmy sau Globul de Aur.

Personajul principal, interpretat de Sarah Michelle Gellar, o adolescentă de 16 ani care alege să lupte împotriva forțelor răului, a devenit, într-un timp extrem de scurt, preferatul fanilor.

Alături de Gellar, din distribuție mai fac parte Anthony Stuart Heat (în rolul profesorului Rupert Giles), Alyson Hannigan (în rolul lui Willow Rosenberg), Nicholas Brendon (în rolul lui Xander Harris), Seth Green (în rolul lui Oz), David Boreanaz (în rolul vampirului Angel) și James Marsters (în rolul nemesisului lui Buffy, Spike).

buffy-vampire-comic-book

Citește și: