13 mart. 2022 | 09:25

Bombardamentele continuă, dar nici Ucraina nu se lasă: un avion rusesc Su-34, doborât de armata ucraineană

ULTIMA ORĂ
Bombardamentele continuă, dar nici Ucraina nu se lasă: un avion rusesc Su-34, doborât de armata ucraineană

În cursul acestei dimineți, fortele ucrainene au reușit performanța de a doborî un avion rusesc extrem de puternic, lângă Izyum, au anunțat oficiali din armată.

Drept dovadă, armata ucraineană a publicat și o serie de imagini care atestă comunicatul remis de oficiali, în care se poate vedea un avion rusesc Su-34, doborât. Acest lucru s-a întâmplat în imediata aproapiere a orașului Izyum, din regiunea Harkik, care se află foarte aproape de granița cu Rusia și la nord de republicile Luhansk și Donețk.

Conform a ceea ce se știe, până în acest moment, piloții prezenți în acionul Su-34 au reușit să se catapulteze și sunt căutați de soldații ucraineni.

Vladimir Putin nu are nici cea mai mică intenție de a opri teroarea în Ucraina

Conform oficialilor din Uniunea Europeană care ar fi purtat conversații telefonice cu liderul rus, Vladimir Putin ar fi, în momentul de față, la fel de hotărât să-și continue sângerosul atac împotriva Ucrainei, armata sa bombardând orice îi stă în cale: baze oficiale, cartiere rezidențiale, ori chiar civili.

În orașele ucrainene Uman, Harkiv, Kramatorsk, Sloviansk, Vinnytsia, Kiev, Poltava, Zhytomyr, Khmelnytskyi, Lviv, Odesa, Volyn, Zaporojie, Berezivka, Izmail, Kiliya, Yuzhne, Chernomorsk, Bilyaivka și Avdiivka s-au auzit din nou, și în noaptea dintre sâmbătă spre duminică, alarmele. De asemenea, acestea au răsunat și în regiunile Kiev, Rivne, Chernihiv, Ternopil, Dnipro, Cherkasy și Sumî, potrivit Kyiv Independent.

În această dimineață s-au auzit explozii seminificative în orașul Lviv , aflat în nord-vestul țării, mai exact în apropiere graniței dintre Ucraina cu Polonia.

Opt rachete a fost lansate asupra unei baze militare din Iavoriv, localitate situată lângă Lviv, la 25 km. de granița cu Polonia.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele