Bo Burnham lansează The Inside Outtakes, continuarea firească a Inside, de pe Netflix: unde îl poți vedea

Bo Burnham lansează The Inside Outtakes, continuarea firească a Inside, de pe Netflix: unde îl poți vedea

Bo Burnham a renunțat ieri o editare specială a materialului nelansat din comedia sa satirică de pe Netflix, din 2021, Inside, pentru a marca aniversarea de un an a proiectului, pe care a numit-o The Inside Outtakes.

„Astăzi împlinește un an”, a scris Bo Burnham pe Instagram, continuând cu „am lansat un clip special numit Inside. Mi-am petrecut ultimele două luni editând tot materialul pe care l-am scurtat, ulterior, pentru un show special, dar nu l-am folosit. Va fi pe canalul meu de YouTube și va ține o oră. Sper că îți va plăcea”, a mai spus comediantul.

Bo Burnham a anunțat ieri materialul pe Instagram, iar astăzi l-a publicat integral pe YouTube

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bo Burnham (@boburnham)

Inside a fost un proiect cu adevărat special pe care Bo Burnham l-a filmat de unul singur „fără echipă sau public”, pe parcursul unui an afectat din plin de pandemia de COVID-19. El a lucrat la acest material din martie 2020 până în luna mai a anului 2021.

Dacă încă nu ai văzut producția care poate fi catalogată cu ușurință drept una de comentariu social, presărată cu multă satiră, poate că n-ar fi rău să o faci, de vreme ce este disponibilă (încă) pe Netflix. Cu alte cuvinte, ai face bine să te grăbești, de vreme ce deciziile streamerului, din ultima perioadă, au reușit să șocheze și nu se știe când s-ar putea decide eliminarea Inside din grila de programe. Desigur, aceasta este o pură supoziție, însă una fondată, luând în calcul istoria recentă a Netflix.

Filmările pe care acesta le-a publicat astăzi pe YouTube au fost editate în perioada aprilie 2022 –  mai 2022, așadar materialul este unul cât se poate de „cald”.

Bo Burnham a câștigat până acum nici mai mult, nici mai puțin de trei premii Emmy pentru activitatea sa din domeniul comediei.

Poți urmări integral The Inside Outtakes dacă dai click aici.

Citește și: