Momente grele pentru Dalida din Las Fierbinți. Soțul ei este cercetat de DIICOT. Ce acuzații grave i se aduc bărbatului

Momente grele pentru Dalida din Las Fierbinți. Soțul ei este cercetat de DIICOT. Ce acuzații grave i se aduc bărbatului

Soțul Dalidei din Las Fierbinți trece prin momente dificile! Bărbatul este cercetat de DIICOT, alături de mama sa. Din primele cercetări, cei doi sunt implicați în devalizarea unui offshore care colecta bani din videochat. Ce se întâmplă acum cu partenerul actriței?

Soțul Dalidei din Las Fierbinți este anchetat de procurorii DIICOT

Laurențiu Ladin, împreună cu mama lui, Raisa Ladin, au fost audiați de DIICOT! Aceștia sunt acuzați de procurori pentru devalizarea cu acte false a unui offshore-ului Paxum Inc Belize, un procesator de plăți implicat într-un dosar penal. Offshore-ul respectiv viza banii rulați prin diferite circuite financiare de oameni din industria videochat-ului din România, scrie newsonline.ro.

În prezent, soțul Dalidei din serialul Las Fierbinţi se află sub control judiciar, iar mama lui a fost plasată în arest la domiciliu. Conform procurorilor DIICOT, unul dintre avocații anchetați în acest dosar se numește Vasile Lămășanu din Baroul Tulcea, notează site-ul citat mai sus.

Lui Laurențiu Ladin i se aduc acuzații grave! Potrivit informații furnizate de procurorii DIICOT, bărbatul este acuzat de spălare de bani, după ce o parte din sumele devalizate de mama lui de la Paxum Inc au ajuns la el. În fața anchetatorilor, soțul actriței a mărturisit nu știe proveniența exactă a banilor. El a declarat că știa doar că mama lui trebuie să încaseze niște bani, iar femeia i-a cumpărat acestuia o casă.

Ce au stabilit procurorii în legătură cu soacra actriței

Ancheta DIICOT arată faptul că Raisa Ladin a fost prima dată audiată pe 16 august 2021, atunci când Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a dispus ridicarea măsurilor asiguratorii în dosarul din 2014 în care erau anchetate mai multe persoane fizice dar și offshore-ul Paxum Inc.

Anchetatorii au stabilit faptul că soacra Dalidei din Las Fierbinți a deținut în trecut calitatea de mandatar (neremunerat) al societății Paxum Inc. Profitând de acest lucru, femeia a inițiat un grup infracțional organizat în scopul obținerii prin mijloace frauduloase pentru sine și pentru alții a întregului disponibil bancar aflat în conturile companiei offshore Paxum Inc. Belize, deschise la OTP Bank România.

Cetățeanul american Lyudmila Postolnikova, unul dintre cei care au beneficiat de offshore-ul Paxum, a fost audiată deja de DIICOT, precizând că Raisa Ladin nu mai are nicio legătură cu Paxum.

Ancheta DIICOT a stabilit că banii au dispărut din contul Paxum INC de la OTP Bank din București ca urmare a unor grave probleme din interiorul băncii.