Black Friday 2022 la Digi RCS RDS – oferta fără precedent a scăpat deja pe internet, înainte de Vinerea Neagră

Black Friday 2022 la Digi RCS RDS - oferta fără precedent a scăpat deja pe internet, înainte de Vinerea Neagră

Sunt vești importante pentru clienții români ai companiei Digi chiar înainte de Black Friday 2022.

Clienții și viitorii clienți ai companiei Digi România (RCS RDS) au parte de vești noi. Începând cu data de 11 noiembrie 2022, operatorul de servicii de telecomunicații începe o nouă campanie de Black Friday. Conform anunțului făcut de Digi România, pe cliență îi așteaptă „o ofertă blană”, ceea ce înseamnă că se pot gândi de pe acum la reduceri sau promoții consistente.

Pentru a lua parte la această campanie de Black Friday, ce se va desfășura săptămâna viitoare, trebuie să urmezi trei pași. În acest sens, trebuie să:

  • îți creezi un cont pe digi.ro;
  • te abonezi la newsletter-ul lor;
  • descarci aplicația mobilă și să îți actualizezi notificările.

Black Friday 2022 – oferta celor de la Digi

DIGI transformă ziua cu cele mai mari reduceri din an și aduce, de Black Friday, 3 zile de campanie în care clienții noi și existenți pot beneficia de reduceri de 50%, în primele 12 luni consecutive. Din 11 noiembrie, abonații sunt așteptați pe site-ul DIGI.ro și în magazinele DIGI, pentru a beneficia de ofertă. De Black Friday, clienții pot opta pentru unul sau mai multe servicii DIGI și vor beneficia de o reducere de 50% din valoarea facturii pentru un an întreg”, apare în comunicatul celor de la Digi.

În ceea ce privește ofertele exacte, conform comunicatului Digi acestea sunt:

  • Astfel, clienții existenți sau noi care contractează, respectiv își portează numărul la DIGI pe durata campaniei, beneficiază de o reducere de 50% în primele 12 luni ale anului.
  • În ceea ce privește serviciul de internet fix, clienții existenți și noi vor plăti, în primele 12 luni, doar 15 lei (TVA inclus) pentru Fiberlink 500 Mbps și doar 20 de lei (TVA inclus) pentru Fiberlink 1000 Mbps.
  • La pachetele de televiziune digitală și analogică clienții primesc, de asemenea, reducere de 50% din valoarea abonamentului lunar, în primele 12 luni, dacă se abonează pe durata celor 3 zile de campanie.