Black Adam, o provocare pentru Dwayne „The Rock” Johnson: personajul său, total diferit față de rolurile anterioare

Black Adam, o provocare pentru Dwayne „The Rock” Johnson: personajul său, total diferit față de rolurile anterioare

Regizorul Black Adam, Jaume Collet-Serra, a vorbit despre modul în care personajul DC va fi foarte diferit pentru Dwayne Johnson, în comparație cu celelalte roluri ale sale.

Unul dintre viitoarele filmele DC este Black Adam, cu Dwayne Johnson în rolul principal. Johnson a obținut rolul în 2014, înaintea filmului efectiv. Mai întâi, acesta avea să-și facă debutul în Shazam.

Acum, Johnson va aduce la viață acest personaj DC în prima sa adaptare live-action, din această toamnă. În locul ticălosului clasic, ca în benzile desenate, Black Adam va fi diferit, interpretat de Johnson, și va lua forma unui anti-erou care va spune povestea originii.

Dwayne Johnson are o misiune nouă, destul de grea, ar putea zice unii

Black Adam, care îl va recompensa financiar „gras” pe Johnson, va servi drept capitol crucial pentru DCEU.

Black Adam se apropie de debut, iar actorul a făcut furori recent, la San Diego Comic-Con, apărând în costumul de supererou al personajului.

Regizorul Jaume Collet-Serra a vorbit cu Collider despre modul în care Black Adam este „principala sursă de conflict” din poveste. Collet-Serra subliniază că Johnson este, în mod tradițional, un protagonist în filmele sale, dar viitorul film DC îl va duce pe actor într-o nouă direcție.

„Cred că în acest film, Adam, este, fără îndoială, principala sursă de conflict. Și cred că a fost o abordare foarte interesantă, pentru că, în mod normal, un personaj pe care Dwayne l-ar juca într-un film ar fi soluția problemei. Nu? De data asta este un cutremur. (…) Ceea ce este grozav. Iată care este chestia, Dwayne este un erou. În filmul acesta, el este problema pentru toți ceilalți. Și cred că această schimbare este ceea ce a făcut aceste filme să fie diferite. Ai putea, desigur, face lucruri pe care le-ai văzut în alte filme, dar într-un mod complet diferit”, a spus regizorul.