11 mart. 2022 | 12:55

Better Call Saul se întoarce cu un nou sezon: ce știm, până acum, despre asta

ACTUALITATE
Better Call Saul se întoarce cu un nou sezon: ce știm, până acum, despre asta

Imediat după încheierea mega-succesului „Breaking Bad”, un nou serial, numit „Better Call Saul”, menit să continue, într-o oarecare măsură, povestea inițială s-a lansat, spre marea bucurie a fanilor celui dintâi menționat.

Povestea se axează pe viața și „aventurile” personajului principal, un avocat cu valori de viață discutabile. Multe dintre personajele care apar în „Better Call Saul” au făcut parte, de asemenea, și din distribuția „Breaking Bad”.

AMC a lansat trailerul oficial al sezonului 6, din „Better Call Saul”, care oferă o perspectivă interesantă asupra capitolului final al apreciatei drame, dar și asupra personajele sale.

Produs de Vince Gilligan și Peter Gould, seria servește, în primul rând, ca un spin-off prequel pentru „Breaking Bad”, așa cum menționam anterior, concentrându-se pe personajul principal, Jimmy McGill, interpretat de talentatul Bob Odenkirk. Povestea se concentrează pe începuturile sale ca avocat și escroc, dar și pe tranziția, în cele din urmă, la „personajul” Saul Goodman.

Sezonul al șaselea din „Better Call Saul” va fi și ultimul

„Better Call Saul” explorează, de asemenea, relația avocatului cu ofițerul de poliție, acum pensionat, Mike Erhmantraut, care devine afiliat cartelului de droguri Juarez.

Alături de Bob Odenkirk, din distribuția „Better Call Saul” mai fac parte Rhea Seehorn, Jonathan Banks, Tony Dalton, Michael Mando, Giancarlo Esposito și Patrick Fabian.

Premiera primului sezon a avut loc în 2015, și încă de la început, serialul a primit recenzii pozitive din partea criticilor și a publicului, deopotrivă, obținând 39 de nominalizări la premiile Primetime Emmy și patru la Globurile de Aur. După cinci sezoane de succes, „Better Call Saul” se apropie de final lansează, după doi ani de așteptare, cel de-al șaselea sezon, și ultimul, de altfel.

La aproximativ o lună până la marea revenire a serialului pe micile ecrane, AMC a publicat trailerul oficial al sezonului 6 „Better Call Saul”

Acesta poate fi văzut în cele ce urmează:

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele