Banca Transilvania, de neoprit. Acum demonstreză că are forță pe piață: ce trebuie să știe clienții

Banca Transilvania, de neoprit. Acum demonstreză că are forță pe piață: ce trebuie să știe clienții

Banca Transilvania face o adevărată demonstrație de forță, iar clienții săi trebuie să știe că au încheiat colaborări cu una dintre cele mai prestigioase instituții bancare din țara noastră.

Banca tocmai a încheiat o achiziție care a durat trei ani și care îi consolidează poziția puternică de pe piața de profil locală.

Care sunt noutățile de la Banca Transilvania

Concret, este vorba despre semnarea unui acord de achiziţionarea companiei Ţiriac Leasing, deţinută de Grupul Ţiriac. Totul se va finaliza, în detaliu, până la finele anului curent, conform informațiilor disponibile la această oră pe piața bancară de la noi din țară.

Pasul care mai trebuie făcut este ca autoritatea competentă în domeniu să analizeze această cauză și să dea undă verde. Specialiștii spun că este vorba doar despre o formalitate și că Banca Transilvania deja își poate trece „în palmares” acest succes.

Totuși, până la pronunțarea definitivă a autorității, trebuie menționat faptul că Ţiriac Leasing îşi va desfăşura activitatea independent de Grupul Financiar Banca Transilvania, urmând ca ulterior să fie integrată acestuia.

Consultanţii în tranzacţia Ţiriac Leasing – Banca Transilvania au fost PwC, D&B DAVID şi BAIAS S.C.A. – pentru Banca Transilvania, respectiv – Filip & Company pentru Grupul Ţiriac.

Ţiriac Leasing este una dintre cele mai prestigioase companii din domeniu, care activează pe piața autohtonă. În cele două decenii de funcționare, compania s-a afirmat ca unul dintre cei mai puternici lideri pe această nișă, diversificându-și constant portofoliul de produse de leasing.

De asemenea, la rândul ei, compania de leasing din Grupul Financiar Banca Transilvania, BT Leasing (BTL), este prezentă pe piaţă de peste 20 de ani. Și pentru aceasta, cele două decenii care s-au scurs au adus rezultate de succes și au atras nu mai puțin de 10.000 de clienţi. În cifre, compania se mai poate mândri și cu 20.000 de contracte.

 

Citește și:
Etichete: