Atac armat în Los Angeles. Două persoane au murit și alte cinci au fost rănite

Atac armat în Los Angeles. Două persoane au murit și alte cinci au fost rănite

Două persoane au fost împușcate mortal și alte cinci au fost rănite de focuri de armă într-un parc din Los Angeles, duminică, după ce focuri de armă au izbucnit la o expoziție informală de mașini în comunitatea San Pedro, a anunțat Departamentul de pompieri din Los Angeles.

Un nou atac armat în SUA

Paramedicii au transportat șapte persoane la spitalele din zonă, iar două dintre ele, un bărbat și o femeie, au murit ulterior din cauza rănilor, a declarat Brian Humphrey, purtător de cuvânt al departamentului de pompieri.

Victimele împușcăturilor, patru bărbați și trei femei, aveau vârste cuprinse între 23 și 54 de ani, a precizat Humphrey, dar nu a putut oferi informații despre cauzele care au dus la confruntare.

Niciun suspect nu a fost identificat

Expoziția de mașini a fost o întâlnire informală, mai degrabă decât un eveniment programat oficial, a declarat Humphrey. Ca parte a culturii auto din sudul Californiei, proprietarii de mașini clasice și low riders se adună adesea în locuri publice pentru a-și arăta mașinile.

Peck Park este un centru comunitar din San Pedro care are un teren de baseball, un parc de skateboard, o sală de sport și trasee de plimbare, potrivit site-ului web al parcurilor și activităților recreative din oraș.

San Pedro, la marginea de sud-vest a orașului, găzduiește Portul Angeles, cel mai mare punct de containere din Statele Unite.

Poliția nu a comunicat încă dacă a identificat vreun suspect.

Deși poliția nu a oferit detalii despre împușcături, a putut să excludă rapid clasificarea acesteia ca fiind o situație de atac activ, a declarat ofițerul Luis Garcia, indicând că ofițerii nu au văzut pericolul continuu al unui atac în masă la întâmplare.