ASUS ExpertBook B3 Flip: 10 motive să-ți upgradezi laptopul de business

ASUS ExpertBook B3 Flip: 10 motive să-ți upgradezi laptopul de business

Laptopul tău de la birou are aceeași vechime cu tine la locul de muncă? Chiar dacă face față aplicațiilor office, probabil a rămas în urmă la rularea de conținut multimedia. Iar dacă te-ai săturat să mai aștepți după el și șeful a aprobat bugetul pentru actualizarea sistemelor, uite  propunerea noastră. Mai multă flexibilitate decât la ASUS ExpertBook B3 Flip nu prea ai unde să găsești, așa că îți vom oferi și câteva argumente suplimentare, dincolo de faptul că este un laptop de ultimă generație.

  1. Design minimalist și utilitar

Primul lucru pe care îl vei remarca la acest laptop este balamaua specială, cu ajutorul căreia devine rabatabil la 360°. Dar multitudinea de poziții intermediare în care poate fi folosit acest laptop îl face potrivit pentru scenarii de utilizare cum ar fi colaborarea facilă cu colegii  sau o modalitate comodă de a prezenta ceva unui client, dacă alegi să îl folosești rabatat la 180°. Dacă alegi modul cort, vei putea urmări spre exemplu, un videoclip alături de alte persoane. Practic, imaginația este limita. De menționat și că durabilitatea balamalei este testată pentru peste 30.000 de cicluri de deschidere/închidere, ceea ce înseamnă peste dublul ciclurilor testate pentru laptopurile normale.

Încă de la prima privire, ExpertBook B3 Flip lasă o impresie foarte bună, care se va răsfrânge și asupra ta. Finisajul este iridescent, cu nuanțe de roșu și verde, care apar în funcție de modul în care lumina lovește suprafața sa.

Pentru a-ți facilita munca, ASUS ExpertBook B3 Flip are și un stylus opțional, care suportă 4096 niveluri de sensibilitate la presiune și se încarcă automat atunci când este introdus în lăcașul său. Stiloul suportă, de asemenea, funcția de încărcare rapidă; acesta poate fi utilizat timp de 45 de minute cu o încărcare de numai 15 secunde, permițând utilizatorilor să creeze cu ușurință lucrări mai detaliate și mai vii.

  1. Un laptop ce se crede smartphone, are 2 camere web și SIM

ASUS ExpertBook Flip B3 vine nu doar cu o cameră web, ci cu două: una este standard, cu un scut de confidențialitate, iar cealaltă e opțională, cu senzor de 13 MP, cu orientare spre lume, care devine utilă în modul tabletă.

Camera web dispune de tehnologia de reducere a zgomotului 3D (3DNR), care elimină până la 23% din zgomotul de imagine aleatoriu care afectează în mod natural orice cameră, în special în condiții de iluminare slabă, îmbunătățind semnificativ calitatea imaginii fără a compromite expunerea sau nivelul de detalii.

ASUS ExpertBook Flip B3 dispune de un modul încorporat 4G LTE pentru conectivitate mobilă sigură, securizată și rapidă, prin intermediul cartelelor SIM.

  1. Rezistență la standarde militare

ExpertBook B3 Flip are un corp ultra-ușor și durabil din aliaj de magneziu și aluminiu, capacul și panoul de bază fiind realizate din aliaj de aluminiu, ceea ce rezultă într-o greutate mai mică și o durabilitate mai mare. De asemenea, balamalele au conexiuni întărite cu suporturi de oțel mai groase decât media și șuruburi mari. La fel de duri sunt și conectorii I/O consolidați, care au trecut testele de 5.000 de conectări, iar porturile USB Type-C le-au trecut chiar și pe cele de 15.000 de cicluri. Laptopul satisface fără probleme cerințele exigente ale standardelor militare americane MIL-STD 810H pentru durabilitate.

Designul carcasei încorporează caracteristici care asigură o rigiditate structurală suplimentară, pentru a face față rigorilor utilizării zilnice. Un suport intern pentru tastatură din aliaj de aluminiu oferă un suport structural suplimentar, iar un strat rezistent la apă permite tastaturii să facă față fără niciun prejudiciu la vărsările de lichide de până la 330cc.

În ciuda profilului subțire al corpului său, ASUS ExpertBook B3Flip se mândrește cu un set de componente puternice. Alte componente de înaltă performanță includ până la 48 GB de memorie RAM de mare viteză și SSD-uri PCIe 3.0 NVMe de până la 1 TB.

  1. Cele mai recente procesoare Intel Core din generația a 11-a

ASUS ExpertBook B3 Flip este dotat cu procesoare Intel Core din generația a 11-a și cu grafică Intel Iris Xe. Procesoarele oferă performanțe de calcul și mobilitate mai bune decât era posibil până acum și revoluționează fluxurile de lucru creative moderne cu accelerarea Intel Deep Learning Boost AI și tehnologia de codificare și decodificare media AV1.

În plus, acestea integrează cea mai recentă tehnologie Wi-Fi 6, de cea mai mare viteză, precum și noua tehnologie Thunderbolt 4 pentru a se conecta la un univers de periferice și a permite accesul cu un singur cablu la încărcare rapidă, monitoare externe și stocare extinsă.

  1. Conectivitate generoasă

ASUS ExpertBook B3 Flip oferă 2 porturi Thunderbolt 4 USB-C, cu viteze de transfer de date de până la 40 Gbps, ieșire dublă pentru afișaj 4K, încărcare rapidă și conectivitate de ultimă generație. De asemenea, ai un port HDMI 2.0 de dimensiuni normale, care suportă ieșire video 4K, un port USB 3.2 Gen 2 Type-A și o mufă audio combo de 3,5 mm. În plus, vine și cu un port gigabit RJ-45 cu adresă MAC fizică, ușor de conectat la rețele Ethernet și care permite întreprinderilor să gestioneze cu ușurință laptopul.

Laptopul este echipat și cu tehnologia ASUS WiFi Master, care nu numai că are încorporată rețeaua wireless WiFi 6 pentru performanțe de transmisie wireless mai rapide, dar adaugă și WiFi SmartConnect și WiFi Stabilizer, funcții exclusive ASUS, care oferă o distanță mai mare, stabilitate și o experiență de rețea wireless fără cusur pentru utilizatorii business.

  1. Baterie cu durată lungă de viață pentru muncă de oriunde

Laptopul vine cu o baterie de 50 de wați-oră, care asigură o autonomie de până la 9 ore, permițând utilizatorilor să lucreze mult timp în timp cu o singură încărcare. ASUS ExpertBook B3 Flip oferă, de asemenea, o funcție de încărcare rapidă care încarcă bateria de la 1% la 60% în doar 36 de minute.

  1. Conversații audio cu atenuarea zgomotului prin AI

Pentru cei care călătoresc în interes de afaceri și alți angajați la distanță, conferințele la distanță sunt din ce în ce mai frecvente. Calitatea vocii este importantă pentru eficiență și o comunicare clară, așa că ASUS ExpertBook B3 Flip dispune de ASUS AI Noise-Canceling Audio, care asigură că utilizatorii pot auzi și pot fi auziți clar în orice scenariu. Pagina funcției ClearVoice Mic le permite utilizatorilor să selecteze unul dintre cele patru moduri: Normal, Basic, Un singur prezentator sau Multi-prezentator. Funcția ClearVoice Speaker filtrează toate zgomotele ambientale, cu excepția vocilor umane, astfel încât utilizatorii pot auzi și înregistra mai clar – chiar dacă există zgomot de fond.

  1. Protecție antibacteriană ASUS

ASUS a adăugat un nou strat special antibacterian pe tastatură, pe suportul pentru palmă și pe zona touchpad-ului. Acest strat antibacterian integrează componente tratate cu ioni de argint. Atunci când ionii de argint întâlnesc bacteriile, aceștia se vor combina cu ionii negativi din bacterii, distrugând astfel structura membranei celulare sau a peretelui celular bacterian, astfel încât acestea nu se pot propaga. Acest design de acoperire a trecut, de asemenea, de certificarea testului ISO22196, cu un efect antibacterian de până la 99%.

  1. Tastatură confortabilă și rezistentă la vărsări accidentale

În pofida formatului compact, laptopul are o tastatură de dimensiuni normale, retro-iluminată pentru o tastare comodă în medii întunecate – cum ar fi zborurile sau sălile de conferințe – și care este, de asemenea, rezistentă la vărsarea accidentală de lichide.

Tastele prezintă o adâncitură subtilă în formă de farfurie de 0,15 mm și o cursă a tastelor de 1,5 mm – cea mai lungă din clasa sa de laptopuri business. Cursa lungă oferă un feedback mai bun. Împreună, aceste caracteristici îmbunătățesc precizia de tastare și reproduc confortul utilizării unei tastaturi de PC de birou.

ExpertBook B3 Flip este disponibil opțional și cu NumberPad 2.0, o tastatură numerică iluminată cu LED-uri, integrată în touchpad, care compensează lipsa tastaturilor numerice fizice din laptopurile compacte.  Touchpad-ul este mai mare decât cel al unui laptop obișnuit și este extrem de fin la atingere, deoarece are un strat de sticlă.

  1. Software de administrate de la ASUS

ASUS ExpertBook vine cu o suită de software opțional care permite managerilor IT să îl monitorizeze și să îl gestioneze eficient. ASUS Control Center permite monitorizarea de la distanță a software-ului și hardware-ului, actualizări BIOS sau software, capabilități de pornire/oprire, precum și gestionarea programului de lucru și a consumului de energie. Administratorii pot diagnostica problemele de la distanță, pentru a economisi timp și costuri de manoperă.

BIOS-ul prietenos are o interfață grafică care permite monitorizarea facilă a stării de funcționare și setarea diverșilor parametri hardware.

MyASUS este un software exclusiv pentru laptopurile ASUS care găzduiește toate aplicațiile ASUS importante pentru sistemul tău într-un singur loc, maximizând spațiul disponibil pe laptop.

Acestea sunt cele 10 argumente identificate de noi pentru a face upgrade-ul la ExpertBook B3 Flip. Cu siguranță ai identificat cel puțin 3 sau 5 să-l cauți în ofertele de pe Internet.