Așteptarea a luat sfârșit: când va fi lansat God of War Ragnarök

Așteptarea a luat sfârșit: când va fi lansat God of War Ragnarök

God of War: Ragnarok, unul dintre cele mai așteptate jocuri ale anului, are în sfârșit o dată de lansare

În ciuda unor griji în rândul fanilor, va fi lansat anul acesta: Sony a anunțat printr-un scurt trailer că următorul său joc va fi lansat pe 9 noiembrie.

La începutul lunii iunie, a apărut un zvon că data de lansare a lui God of War: Ragnarok va fi dezvăluită pe 30 iunie. Dar pe 29 iunie, directorul de creație Cory Barlog a renunțat efectiv la acest zvon, cerând fanilor „să aibă răbdare” și promițând că vor împărtăși mai multe informații „în cel mai scurt timp posibil”. El a mai spus, în termeni foarte clari, că jocul nu va fi amânat.

Acest lucru nu a fost suficient de bun pentru jucătorii supărați, dintre care mulți au reacționat prost la absența informațiilor la care se simțeau îndreptățiți. Situația s-a înrăutățit destul de mult încât studioul Ragnarok Sony Santa Monica a emis o declarație pe 1 iulie în care le-a cerut adepților să nu mai fie atât de îngrozitori.

„Fanii noștri ne inspiră și înțelegem pasiunea și dorința de a obține mai multe informații”, a scris studioul. „Dar acea pasiune nu ar trebui să fie toxică și nici să vină în detrimentul demnității vreunei ființe umane.”

Dedicați propriei console

Din păcate, anunțul privind data lansării nu conține niciun semn că se aplică și PC-ului. Sony a devenit mult mai deschisă către această platformă și a început să lanseze marile sale titluri și pe PC, iar God of War original este acum disponibil pe Steam.

Cu toate acestea, Sony a declarat, de asemenea, fără ambiguitate, că rămâne dedicată propriilor console în primul rând și că lansările simultane pe PlayStation și PC nu sunt probabil să aibă loc, în special pentru jocurile mari precum Ragnarok.

Sony a dezvăluit, de asemenea, diferitele ediții God of War Ragnarok, dintre care câteva includ o replică destul de robustă a legendarului ciocan Mjolnir al lui Thor.

Precomenzile se deschid pe 15 iulie.

Etichete: