15 iun. 2022 | 13:25

God of War Ragnarök, din nou în prim plan: când ar putea fi lansat

ACTUALITATE
God of War Ragnarök, din nou în prim plan: când ar putea fi lansat

La urma urmei, God of War: Ragnarok s-ar putea lansa în 2022.

Sursele Bloomberg spun că jocul pentru consolele PlayStation 4 și PlayStation 5 va fi lansat în noiembrie, în ciuda afirmațiilor recente că ar putea fi amânat până în 2023. Studioul Santa Monica al celor de la Sony se pregătește să anunțe data lansării mai târziu în iunie.

Debutul ar fi fost amânat din septembrie, dar nu par să existe alte griji.

Surse europene care au discutat cu Gamereactor au susținut că jocul nu va fi gata până anul viitor. Lipsa atât la evenimentul State of Play din 2 iunie, cât și la Summer Games Fest de săptămâna aceasta au contribuit la alimentarea speculațiilor cu privire la o întârziere îndelungată.

Contactele Bloomberg au spus că au existat „mai multe” întârzieri interne și publice pentru Ragnarok de la anunțul din 2020, cel puțin unele din cauza pandemiei și nevoii de lucru la distanță.

Există posibilitatea

„Vorbind despre God of War Ragnarök, elefantul din cameră… Nu am spus multe despre asta – asta pentru că toată lumea este cu capul în jos, muncește din greu”, a spus Cory Barlog, directorul creativ al studioului Santa Monica.

„Suntem perfecționiști. Toată lumea întărește grafica la nivelul trei, se întâmplă atât de multe în acest moment încât mi-aș dori doar să o putem împărtăși cu voi, dar pur și simplu nu este gata să fie afișată.”

Comentariile au dus la o anumită îngrijorare că data de lansare a lui God of War Ragnarök ar fi putut scăpa din fereastra planificată pentru 2022. Cu toate acestea, directorul de animație al jocului, Bruno Velazquez, a declarat mai târziu „Ragnarok vine anul acesta” și, mai recent, jocul a fost evaluat în Coreea de Sud.

Sony nu a comentat zvonul și nu există nicio garanție că noul God of War va rămâne pe drumul cel bun. O dată de lanare în noiembrie nu ar fi surprinzător, totuși. Dezvoltatorii de jocuri intenționează adesea să-și lanseze cele mai mari titluri în timpul importantului sezon al cumpărăturilor de sărbători, în special înainte de Black Friday.

Și când Ragnarok ar putea fi cu ușurință cel mai important joc PlayStation al viitorului apropiat, o astfel de premieră ar putea fi crucială pentru rezultatul final al Sony.