Ar putea fi cele mai impresionante televizoare din 2022, complet fără ramă, 8K și cu 144Hz

Ar putea fi cele mai impresionante televizoare din 2022, complet fără ramă, 8K și cu 144Hz

Televizoarele MicroLED sunt acum fără ramă.

Nu ar fi CES fără o nouă rundă de televizoare Samsung, iar modelele 2022 promit cota lor de upgrade-uri de calitate – plus câteva facilități noi. Pentru început, seturile mainstream Neo QLED includ acum ceea ce Samsung spune că sunt primele seturi 4K și 8K cu intrări de 144 Hz în loc de 120 Hz obișnuiți. Fluiditatea suplimentară nu va fi imediat utilă atunci când chiar și cele mai rapide PC-uri se luptă cu conținut de mare viteză 4K și 8K, dar nu va trebui să îți faci griji că televizorul tău premium va deveni învechit în curând.

Televizoarele promit îmbunătățiri ale calității imaginii, indiferent de sursă. Toate seturile Neo QLED 8K și 4K au trecut de la o iluminare de fundal pe 12 biți la 14 biți, oferind o luminozitate mai precisă. Ele se laudă, de asemenea, cu o nouă caracteristică Shape Adaptive Light Control care îmbunătățește teoretic calitatea seturilor mini-LED, iar un Object Depth Enhancer bazat pe AI poate ajuta la distingerea subiectului principal al unei imagini de fundal.

Samsung vrea să domine piața

Software-ul joacă, de asemenea, un rol important. Toate televizoarele Samsung din 2022 au un nou ecran de pornire care ajută la agregarea conținutului în flux și oferă un afișaj ambiental atunci când sunt inactive. Un centru de jocuri poate lansa direct jocuri pe consolă și în cloud, în timp ce o nouă bară de jocuri te ajută să personalizezi setările relevante ale imaginii. Watch Together este un mod în stil SharePlay care îți permite să vorbești cu prietenii îndepărtați în timp ce vizionați emisiuni. Și din moment ce este 2022, poți chiar să cumperi și să afișezi NFT-uri.

Linia MicroLED de la Samsung  este acum fără ramă, așa că televizorul tău gigant de lux ar trebui să se îmbine perfect cu decorul tău. De asemenea, oferă o gamă de culori cu 10% mai largă și poți cumpăra un set preconfigurat „mic” de 89 de inch dacă variantele de 99 și 110 inch nu ți se potrivesc prea bine. Și dacă ramele sunt exact ceea ce îți dorești, seturile 2022 The Frame au acum mai multe afișaje mate asemănătoare pânzei și o interfață proaspătă a magazinului de artă.

Acestea fiind spuse, este evident că Samsung încă nu se grăbește să adopte televizoarele OLED și să contracareze cei mai cunoscuți concurenți ai săi.

Citește și: