Oferta Digi care te face să renunți la orice abonament: nici 10 lei și ai tot ce vrei

Oferta Digi care te face să renunți la orice abonament: nici 10 lei și ai tot ce vrei

Grupul Digi | RCS-RDS e cunoscut pentru tarifele mici pe care le practică. Asta atât pe telefonie mobilă, cât și pe internet 4G. Totuși, chiar și acestea te pot surprinde, cum e cazul acum cu această ofertă.

Digi | RCS-RDS promite, la abonamentul Optim Nelimitat, internet 4G nelimitat (cu 50 GB la viteză mare). Și aceasta pare cea mai bună opțiune, mai ales când te gândești că e și ieftin, doar cinci euro pe lună. Totuși, poți să fii în rețeaua mobilă a companiei și fără să plătești „atât” de mult.

Oferta Digi care te ajută să ai tot ce vrei, dar la preț foarte mic

Digi susține că prin această ofertă are cel mai mic cost din piață: doar doi euro. Iar valabilitatea la cartela SIM prepay poate ajunge până la 90 de zile. Tarifele început de la doi euro pentru o lună și ajung până la patru euro și valabilitatea aceea de trei luni.

Pentru cel mai ieftin pachet primești 2 GB de internet în 4G, 150 de minute naționale și nelimitat SMS-uri și minute în rețea. La capătul opus ai nelimitat mesaje în rețea, 450 de minute naționale (inclusiv în Digi) și 4 GB de internet în 4G.

Pentru mai mult internet, există la un euro o opțiune de 1 GB.

E, pe scurt, cel mai bun raport între ce opțiuni ai și cât plătești. La sub 10 lei pe lună poți avea un număr de telefon, internet și ceva minute să le vorbești cu alții din alte rețele. În ceea ce privește internetul, dacă ai mai mult, poți profita de Wi-Fi pe unde găsești.

Când vine vorba de o reîncărcare de cartelă, o poți face pe site-ul operatorului sau în magazinele partenere. Perioada de grație este de până la 180 de zilei și poți folosi maximum două extraopțiuni de internet pentru 1 GB pe lună.

Trebuie să mai ții cont că după ce expiră perioada de grație, dacă n-ai reîncărcat, ea devine inutilă. Dar probabil că nu va fi o problemă majoră asta.