Anunțul Metrorex pentru călători. Schimbarea se produce începând de astăzi

Anunțul Metrorex pentru călători. Schimbarea se produce începând de astăzi

Metrorex a venit cu o veste bună pentru călători. Dacă în ultima perioadă au existat plângeri și compania și-a cerut scuze pentru că oamenii trebuie să aștepte și 14 minute pentru un tren, acum lucrurile se vor schimba. 

Modificări la programul Metrorex

Mai exact, Metrorex anunță că începând de marți, 16 august, vor scădea timpii de așteptare în stațiile de metrou. Pentru ca acest lucru să fie posibil, compania a introdus în circulație șase trenuri suplimentare.

Astfel, oamenii vor aștepta mai puține minute după metrou, iar aglomerația din timpul zilei se va diminua semnificativ.

„Metrorex continuă demersurile pentru deblocarea situației create în circulația trenurilor de metrou, determinată de diminuarea serviciilor de mentenanță și salubritate prestate de Alstom Transport S.A., cu care Metrorex are un contract în vigoare.

Astfel, în urma discuțiilor purtate cu Alstom S.A. și a plății unor facturi pentru prestații de mentenanță aferente anului 2022, s-a dispus introducerea în circulație a 6 trenuri suplimentare, începând cu data de astăzi, 16.08.2022”, transmite compania.

Ce a transmis compania

Intervalul de așteptare între trenuri va scădea la 9-10 minute în acest fel. Pe toată rețeaua de metrou va fi introdus un număr de 40 de trenul.

Metrorex a dat asigurări că cei care folosesc acest mijloc de transport vor fi informați întotdeauna cu privire la modificările din programul de circulație a trenurilor în stații, dar și pe site-ul companiei.

Reprezentanții și-au cerut, din nou, scuze pentru disconfortul creat și au transmis că lucrează pentru a remedia situația.

„Reiterăm că, utilizatorii metroului sunt în permanență informați cu privire la modificările din programul de circulație a trenurilor atât în stații, cât și prin intermediul website-ul:www.metrorex.ro. Continuăm demersurile pentru remedierea situației într-un termen cât mai scurt și prezentăm scuze călătorilor pentru disconfortul creat!”, arată Metrorex.