Amazon lansează noi gadgeturi: Echo Auto îți face orice mașină “smart”

Amazon lansează noi gadgeturi: Echo Auto îți face orice mașină “smart”

Adaugă funcții pentru mașini inteligente fără prețurile mașinilor noi.

Pornind de la succesul său care a convins publicul să-și echipeze casele și birourile cu diverse dispozitive Echo compatibile cu Alexa, Amazon a introdus primul Echo Auto în 2018. Peste un milion de precomenzi și patru ani mai târziu, Echo Auto primește un upgrade, a anunțat Amazon la evenimentul Device and Services din 2022.

Noua unitate va fi mai subțire decât predecesorul său și va include o placă de montare care aderă mai sigur decât ultima versiune – așa că asigură-te că îți place foarte mult unde este poziționată înainte de a scoate folia de suport.

Unitatea încă folosește cinci microfoane separate pentru a prelua comenzile din cauza zgomotului de pe drum, astfel încât să ai în continuare o bună flexibilitate în locul în care o poți plasa. Odată instalat, face ceea ce face fiecare Alexa: răspunde la comenzile vocale. Se ocupă de tariful standard de redare a muzicii, precum și navigare sau apeluri hands-free.

„Tehnologia ambientală este cea mai bună în mediile în care oamenii sunt concentrați pe alte sarcini și nicăieri nu este mai important decât în ​​mașină”, a declarat Heather Zorn, vicepreședintele Amazon pentru Alexa, în timpul evenimentului. „Vocea poate minimiza distragerile și vă poate ajuta să vă păstrați ochii pe drum, astfel încât să vă puteți concentra pe distracția de a conduce.”

Mai multe anunțuri

Amazon a dezvăluit noi difuzoare Echo, deși nu arată mult diferit la exterior.

Echo Studio reelaborat vine cu o nouă procesare audio spațială care îmbunătățește tehnologia anterioară a sunetului 3D de la Amazon. Compania spune că ne putem aștepta la un sunet stereo mai bun, cu „mai mare, lățime, claritate și prezență”. Gama de frecvență a primit, de asemenea, o actualizare, cu o claritate sporită a gamei medii și un bas mai profund. Difuzorul high-end al companiei vine acum într-o opțiune de culoare albă, iar versiunea actualizată va fi livrată pe 20 octombrie pentru 200 USD.

Pentru Echo Dot, despre care Amazon spune că este cel mai bine vândut difuzor inteligent din lume, compania a îmbunătățit și sunetul. Amazon explică că a reproiectat interiorul pentru a se potrivi unui difuzor mai mare, păstrând în același timp dispozitivul la aceeași dimensiune ca modelul anterior. Noul driver oferă un bas de două ori mai mic și o voce mai clară față de ultimul Echo Dot, conform companiei.

Amazon a actualizat, de asemenea, Echo Dot cu ceas, astfel încât afișajul să poată afișa informații precum artiști, titluri de melodii și temporizatoare de amânare. Noile accelerometre și senzori ar trebui să îmbunătățească și comenzile tactile – pe ambele modele. Echo Dot va fi disponibil pentru 50 USD, în timp ce versiunea cu ceas este de 60 USD, iar ambele sunt disponibile pentru precomandă astăzi și livrare pe 20 octombrie. Există, de asemenea, două noi opțiuni pentru Echo Dot Kids – dragon și bufniță – care vor fi disponibile pentru 60 USD când vor fi livrate pe 20 octombrie.

Etichete: