Amazon anunță conținut nou pentru New World: unde îl poți testa

Amazon anunță conținut nou pentru New World: unde îl poți testa

Amazon își propune să îmbunătățească experiența finală a New World.

Practic, va fi adăugată o nouă caracteristică numită „expedition mutators” care va schimba complexitatea și dificultatea întâlnirilor și va oferi recompense mai bune, inclusiv „noi echipamente și resurse la comandă” pentru jucătorii care sunt pregătiți să facă față provocării.

„Mutatorii schimbă familiarul prin creșterea inamicilor „normali” și „numiți” găsiți în expediții, schimbând modul în care se desfășoară întâlnirile și ce strategii ar trebui să ia în considerare jucătorii înainte de luptă”,  a explicat Amazon într-o postare pe blog.

„Acest sistem este destinat să se rotească printr-o combinație unică de expediții și mutații în fiecare săptămână, cu 10 niveluri de dificultate pentru fiecare mutație de expediție. Jucătorii vor fi provocați să urce pe scară, cu scopul de a ajunge în cele din urmă la dificultatea maximă.”

O mecanică interesantă

Scorurile expediției se vor baza pe o combinație de factori, inclusiv timpul total, uciderea inamicului, reapariția jucătorilor, ștergerea echipelor și diverși multiplicatori bazați pe performanță. Amazon a avertizat că scorurile recomandate de echipamente vor fi importante pentru expedițiile mutante, „deoarece influențează direct scalarea inamicului”, iar dificultățile mai mari sunt de așteptat să fie extrem de dificile.

New World s-a confruntat cu o serie de erori și exploatări de la lansare anul trecut, dar și conținutul final de joc a fost o problemă. „Trebuie să facem o treabă mai bună de a conduce jucătorii la toate activitățile noastre de final de joc”, a declarat directorul jocului Scot Lane într-un interviu din decembrie 2021 pentru PCGamesN. „În acest moment, sunt conduși către o parte foarte mică din mecanica finală a jocului nostru și, pe bună dreptate, îi lasă să își dorească mai mult.”

Toți jucătorii din Lumea Nouă sunt eligibili să se alăture PTR, dar va trebui să descarci și să instalezi un client PTR separat pentru a face acest lucru și să îți creezi un nou personaj. Detalii complete sunt disponibile pe newworld.com.

Citește și: