Amazon Games Studio a lansat New World. Cât costă să joci online

Amazon Games Studio a lansat New World. Cât costă să joci online

După multe amânări, jocul dezvoltat de Amazon Games Orange County și publicat de Amazon Games a fost lansat. Acesta era programat să apară în mai anul trecut, dar a fost amânat până la data actuală.

Jocul de roluri online New World este un multiplayer mult așteptat de iubitori de gen. Amplasat la mijlocul secolului al XVII-lea, jucătorii colonizează un pământ fictiv modelat după America. Jocul folosește un model de afaceri buy-to-play, ceea ce înseamnă că nu există o taxă lunară de abonament.

Cât costă să joci New World?

Acum, îl puteți descărca de pe piața Steam și Amazon. Odată cu lansarea, titlul este disponibil într-o ediție standard de 40 de dolari și Deluxe de 50 de dolari. Varianta Deluxe vine cu jocul, un manual digital și o colecție de articole bonus. Pe lângă prețul de achiziție nu mai trebuie să plătești o taxă de abonament pentru a juca New World.

Odată ce l-ai achiziționat și ești abonat la Amazon Prime, poți revendica pachetul gratuit Pirate, până la 1 octombrie. Acesta oferă un credit de 5 dolari și este prima dintre cele șapte variante oferite de Amazon.

Pentru companie acest joc este un test foarte critic. Ea a intrat în această zonă cu convingerea că ar putea domina acest gen. După eșecul înregistrat cu Crucible, Amazon speră, ca de data asta, să aibă succes cu New World.

Acțiunea este pe misterioasa insulă Aeternum Calls. Timp de mii de ani, misterioasa insulă Aeternum a fost sursa legendelor fantastice. Naufragiat, fără provizii sau aliați, va trebui să vă faceți drum într-o lume periculoasă în care legile fundamentale ale vieții și morții nu se aplică.

In cadrul jocului, cei care participă pot forma grupuri de până la cinci membri. Ei se pot alătura uneia dintre cele trei fracțiuni Marauders, Syndicate sau Covenant. De asemenea, jucătorii pot folosi resurse, obiecte de artizanat, pot obține control asupra așezărilor sau pot explora lumea sau lupta cu alți jucători sau monștri.

Citește și:
Etichete: