19 sept. 2018 | 16:30

Cum arată și care este acțiunea jocului video dezvoltat de Amazon

ACTUALITATE
Cum arată și care este acțiunea jocului video dezvoltat de Amazon
Amazon

Amazon este o compania care înseamnă multe pentru mulți, dar nimeni nu se gândește la Amazon ca un producător de jocuri video. Acest lucru este pe cale să se schimbe.

Amazon Game Studios a fost fondat în 2014 iar de atunci nu a fost lansat niciun joc. Mai mult, unul dintre titlurile pe care le dezvoltau a fost anulat, însă se pare că merg mai departe cu un nou joc de tip MMORPG numit New World.

Cei de la Amazon Game Studios au dezvăluit mai multe imagini din joc odată cu anunțul că jocul intră în stadiul de closed alpha. Acțiunea jocului are loc în secolul XVII, însă spre deosebire de realitate, în această lume își fac loc misticismul și supranaturalul. Este un joc care împrumută multe elemente de la alte jocuri de tip survival, adică vei putea construi forturi cu alți jucători, vei putea cuceri alte forturi și vei putea aduna resurse și chiar să pornești misiuni pentru alți jucători pe care-i vei plăti pentru a aduna o anumită resursă pentru tine.

New World promite o varietate de funcții diferite, de la crafting la lupte între clanuri, iar acțiunea are loc pe un continent unde noapte ies la iveală tot felul de creaturi supranaturale.

Jocul a avut parte de un scurt demo de 15-20 de minute la Gamescom și promite a fi unul interesant. În New World toate clădirile sunt construite de jucători, astfel cu cât un clan este mai numeros și abilitățile acestora mai bune cu atât clădirile vor arăta mai bine și vor fi mai greu de cucerit.

Premisa New World sună bine și pare un joc original și unde vei avea parte de diferite medii de joc ce se anunță să fie îndeajuns de variate să nu te plictisești. Jocul încă nu are o dată de lansare, dar dacă ești nerăbdători să vezi ce fac băieții și fetele de la Amazon atunci te poți înscrie pentru testarea alpha pe site-ul oficial al jocului.