Acuzații grave la adresa lui Elon Musk: ce au zis angajații Tesla despre miliardar

Acuzații grave la adresa lui Elon Musk: ce au zis angajații Tesla despre miliardar

Elon Musk, miliardarul excentric din tehnologie și CEO-ul Tesla, nu este străin de scandaluri, dar un nou interviu cu un fost angajat Tesla dezvăluie câteva perspective nuanțate despre cum era Musk în primele zile ale companiei.

Vorbind ca invitat la un episod din podcastul „The Iced Coffee Hour”, fostul manager de teritoriu Tesla Carl Medlock – care acum conduce propriul atelier de reparații pentru vehicule electrice în Seattle – a vorbit pe larg despre perioada petrecută la Tesla, inclusiv despre interacțiunile sale cu Musk.

Unele detalii pe care le-a împărtășit Medlock au fost inofensive, cum ar fi obiceiul lui Musk de a dormi la birou. Altele, însă, au fost puțin mai îngrijorătoare.

Acuzații către Elon Musk

„Nu vă certați cu el”, a spus Medlock, citat de Insider.

„Când Elon se ridică la sfârșitul unei întâlniri și spune: „Aceasta este direcția în care vom merge”, te ridici de pe scaun și mai bine te îndrepți în acea direcție. Nu îi răspunzi înapoi – pur și simplu te va da afară”, a declarat fostul angajat Tesla.

El a menționat că Musk ar putea fi „intimidant”. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece Musk a fost raportat la scară largă că îi concediază pe angajați dintr-un capriciu și că interoga mereu angajații.

Pe de altă parte, Medlock l-a și lăudat pe Musk, numindu-l „foarte disciplinat”.

„De fapt, este un tip foarte bun”, a spus Medlock.

„Este incredibil de inteligent, așa că este intimidant în această privință”, a adăugat el. „El își iubește copiii, își iubește familia, este un tată bun și este ușor de vorbit cu el”.

Se pare că lucrurile nu stau prea rău dacă ești de partea lui Musk. Este concedierea oamenilor care nu sunt de acord cu tine semnul unui vizionar îndrăzneț sau va duce la înconjurarea sa de către adulatori?

Mai mult, s-au auzit mai multe lucruri despre comportamentul său tiranic și chiar despre presupusa ascundere a acuzațiilor sexuale. Deci Musk este cu adevărat un „băiat bun?” O caracterizare mai sigură ar fi probabil „foarte, foarte complicată”.

Etichete: