Tesla face angajări în România: ce posturi sunt disponibile, cum aplici ca să lucrezi la Elon Musk

Tesla face angajări în România: ce posturi sunt disponibile, cum aplici ca să lucrezi la Elon Musk

În mod aproape surprinzător, în cazul în care ți-ai dorit toată viața să lucrezi la Tesla, acum ai această posibilitate din România. Sunt mai multe posturi disponibile în țara noastră pentru locuri de muncă în cadrul gigantului condus de Elon Musk.

Anunțul legat de angajările Tesla la București vine la aproximativ un an de la deschiderea biroului de la București. În cazul în care ești curios vizavi de posturile disponibile, le găsești pe site-ul global de recrutare ale companiei, la această adresă. Așa afli că este nevoie de Coordonator Operații (Operations Coordinator), Consultant Tesla (Tesla Advisor) și Manager de Service (Service Manager). Primii doi vor activa în cadrul departamentului de Vânzări și Serviciu Clienți, în timp ce al trei post este în service-ul de vehicule.

Cum te angajezi la Tesla, din România

Cele trei posturi Tesla sunt disponibile doar fizic, nu de la distanță, și sunt localizate în București. Dacă vrei să te angajezi, intri pe site-ul de mai sus, citești pretențiile companiei lui Elon Musk și apeși pe butonul Apply. Completezi un formular cu numele, prenumele, telefonul, emailul și țara da rezidență, adaugi un CV în format PDF sau Doc și asta a fost tot.

În privința principalelor responsabilități, managerul de service, de exemplu, este responsabil cu  „furnizarea unei experiențe de servicii excepționale clienților noștri, dezvoltarea membrilor echipei, gestionarea operațiunilor de zi cu zi și asigurarea că Tesla Service îndeplinește nevoile clienților noștri, precum și ale angajaților noștri”.

Candidatul ideal în cazul consilierului de vânzări ar trebui să fie un „ambasador care se asigură că potențialii clienți beneficiază de o experiență interesantă, captivantă și perfectă pe toată durata «călătoriei»”. Aceeași persoană are responsabilitatea de a crea relații de lungă durată cu clienții și, nu în ultimul rând, de a fi avea ”o îndârjire necruțătoare pentru a reuși”.

În cazul postului de coordonator al operațiilor, în mod previzibil, pretențiile sunt semnificative. Tesla definește acest post ca fiind ”persoana de referință pentru operațiunile de zi cu zi care implică toate livrările de vehicule, succesul în această poziție necesită echilibrarea nevoilor concurente ale echipelor interne și ale clienților valoroși în timp ce este urmărită pregătirile vehiculelor, se comunică actualizările de stare și se îmbunătățește eficiența operațională. Acest lucru implică un nivel ridicat de interacțiune între clienți și angajați. Candidatul ideal va avea perspicacitatea tehnică de a comunica eficient cu membrii echipei interne și capacitatea de a oferi un nivel înalt de servicii pentru clienți și de a genera entuziasm pentru proprietari. Acest rol sprijină direct misiunea Tesla prin crearea unei experiențe de livrare pentru clienții noștri”.