Actualizarea WhatsApp de care nu știai că ai nevoie, dar te scapă de un stres semnificativ

Actualizarea WhatsApp de care nu știai că ai nevoie, dar te scapă de un stres semnificativ

WhatsApp se află într-un proces perpetuu de actualizare și beneficiază în mod regulat de funcții noi, unele mai utile decât altele. Cel mai recent update a fost dezvăluit încă din beta și are mari șanse să te ajute destul de mult.

Foarte mulți dintre noi suntem membrii unui grup de WhatsApp. În 2022, tinde să fie aproape inevitabil să nu fi fost introdus, cu sau fără voia ta, într-un grup de muncă, o comunitate de prieteni și nu numai. Nu de puține ori, vrei să părăsești un astfel de grup, dar eviți gestul din cauza notificării care apare în mijlocul ecranului, vizibilă pentru toți ceilalți membri. În condiții normale, aceasta s-ar putea să nu fie o problemă imensă, dar în cazul unui grup de familie sau cu prieteni, gestul tău s-ar putea să ducă la discuții incomode.

Ce se schimbă în grupurile de WhatsApp

Conform unei actualizări publicate de WABetaInfo, într-o versiune iminentă de WhatsApp, membrii unui grup vor putea să părăsească respectiva comunitate fără să facă prea multe valuri. Practic, nu va mai exista notificarea respectivă pe grup atunci când ai ieșit din el. În schimb, doar administratorii grupului sau cei care l-au creat vor primi un mesaj discret în acest sens.

Astfel, nu va mai ști toată lumea că ai ieșit din grup, decât dacă verifică manual lista de membri a grupului sau dacă administratorul grupului a făcut el un anunț pe marginea subiectului. Primele particularități despre această funcție au fost făcute publice în luna aprilie a acestui an, când cei de la Meta au detaliat viziunea lor pentru comunități pe WhatsApp, Communities. Acela reprezintă un mecanism prin care poți grupa mai multe grupuri într-o comunitate mai mare.

Mesajul care va apărea când părăsești un grup, din momentul în care noua funcție va fi disponibilă la nivel global, este cât se poate de sugestiv. ”Doar tu și administratorii grupului vor fi notificați că ai părăsit grupul”, este mesajul care va apărea în conversație.

Citește și: