Acestea sunt cele mai comune vise, conform datelor Google: ce visează oamenii cel mai des

Acestea sunt cele mai comune vise, conform datelor Google: ce visează oamenii cel mai des

La începutul acestui an, o echipă de la site-ul web Mornings.co.uk a efectuat o analiză a datelor de căutare Google, pentru a vedea care sunt visele cele mai frecvent căutate în fiecare țară. Iată ce vise au oamenii.

Analiza dezvăluie câteva perspective interesante asupra viselor din întreaga lume și oferă un pic de liniște pentru oricine crede că este singura persoană care a visat cu privire la căderea dinților.

Sursa: Mornings.co.uk

Echipa a analizat datele ale celor mai frecvente căutări de vise pe Google, defalcându-le în funcție de țară și oferind o imagine de ansamblu la nivel mondial. În ceea ce privește lumea, cel mai frecvent vis căutat a fost despre șerpi. Visele cu șerpi sunt căutate de 352.000 de ori pe lună în Brazilia, conform analizei, și de 214.000 de ori pe lună în Turcia. Zonele în care există șerpi veninoși au avut tendința de a avea șerpi în fruntea listei, poate deloc surprinzător.

Ce vise au oamenii, conform a ceea ce caută pe Google

Interesant este că șerpii erau, de asemenea, o caracteristică comună a viselor în țările în care nu trebuie să-și facă griji cu privire la amenințarea șerpilor veninoși. În Marea Britanie, unde orice mușcătură de șarpe este probabil fie inofensivă sau, cel mult, puțin iritantă, reptilele erau al doilea termen de vis cel mai frecvent căutat.

Sursa: Mornings.co.uk

 

Cu toate acestea, în rezultate similare cu cele observate în mare parte din America de Nord și Europa de Vest, visul pe care oamenii din Marea Britanie l-au căutat cel mai mult a fost „căderea dinților”. În acest context, se pare că SUA visează la căderea dinților lor, cu 81.000 de căutări pe lună pe această temă. De asemenea, pe listă în SUA au fost și vacanțele, precum și amenințări precum urșii și păianjenii.

„Chestionarele de personalitate au indicat că cei care visează despre dinți erau semnificativ mai anxioși și deprimați”, a scris echipa în studiul publicat în Psychological Reports.

Sursa: Mornings.co.uk

De asemenea, ei „aveau o putere mai scăzută a ego-ului, erau mai puțin mulțumiți de viața lor, simțeau că au mai puțin control asupra vieții lor și se simțeau neputincioși mai des decât subiecții de control care visau la zbor, spre exemplu”.

Etichete: