WhatsApp vine cu ”una caldă și una rece”: schimbarea care ar fi trebuit să vină de multă vreme

WhatsApp vine cu ”una caldă și una rece”: schimbarea care ar fi trebuit să vină de multă vreme

WhatsApp vine cu noi funcții pentru utilizatorii săi, iar unele dintre ele s-ar putea să fie pe placul multora.

WhatsApp a promis de multă vreme că, la un moment, va permite utilizatorilor să folosească aplicația de pe mai multe dispozitive simultan. Ei bine, iată că se întâmplă. Funcția de multi-device support a fost observată deja în versiunea beeta și ar putea fi implementată curând.

De altfel, șeful Facebook Mark Zuckerberg confirmase la începutul lunii că funcția va veni în următoarele două luni.

WhatsApp, noi funcții

O imagine de tip screenshot a fost prezentată de cei de la WABetaInfo, un site care stă cu ochii pe toate versiunile beta de la cele mai cunoscute aplicații. Suportul pentru mai multe dispozitive pe WhatsApp va funcționa inițial pe patru dispozitive și doar un smartphone simultan.

Printre celelalte formate de dispozitive se numără WhatsApp Web, WhatsApp Desktop și Portal.

Cele patru dispozitive vor putea folosi același cont de WhatsApp fără ca dispozitivul principal să mai fie conectat în permanență la internet. În prezent, spre exemplu, poți folosi WhatsApp pe un PC cu Windows sau Mac, în aplicația web sau de desktop, doar dacă telefonul pe care ai instalat contul e conectat la internet. Dacă îți pică conexiunea, atunci legătura se întrerupe și-n varianta desktop.

„A fost o mare provocare tehnică să îți sincronizezi corect toate mesajele și conținutul pe toate dispozitivele chiar și atunci când bateria telefonului tău se descarcă, dar am rezolvat acest lucru și așteptăm cu nerăbdare să îl lansăm în curând!”, spunea Mark Zuckerberg la începutul lunii iunie.

Oficialii WhatsApp au confirmat că aplicația va putea fi folosită simultan pe patru dispozitive, inclusiv pe iPad.

Zuckerberg a anunțat și că WhatsApp adaugă o nouă funcție – „vizualizare o dată” -, care va permite utilizatorilor să trimită conținut care dispare după ce a fost văzut.

WhatsApp își extinde, de asemenea, funcția de „mesaje care se șterg automat”, care permite, în prezent, ștergerea mesajelor după o perioadă de timp stabilită. În viitor, vei putea să reactivezi mesajele care au fost șterse.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: