VIDEO Ultimul sezon din La Casa de Papel primește un trailer: când se lansează finalul Money Heist pe Netflix

VIDEO Ultimul sezon din La Casa de Papel primește un trailer: când se lansează finalul Money Heist pe Netflix

Netflix se pregătește de lansarea finalului pentru La Casa de Papel. Serialul promovat ca Money Heist în țările vorbitoare de engleză va avea în curând ultimul sezon și tocmai a primit un trailer de promovare.

Ultima poveste a echipei conduse de El Professor, Profesorul, are în sfârșit o dată de lansare. Din păcate, spre deosebire de sezoanele anterioare lansate ”dintr-un foc”, sezonul cinci și ultimul va fi împărțit și lansat în două etape. Astfel, din cele zece episoade, vom vedea cinci episoade pe 3 septembrie și alte cinci episoade pe 3 decembrie.

Netflix a anunţat în iunie deschiderea unei liste de rezervări pentru ca fanii să poată vizita, vara aceasta, platourile de filmare din Paris, Londra, New York, Ciudad de Mexico şi Miami. Reprezentanţii Netflix au promis că fanii vor putea să ajungă şi în diverse spaţii din Los Angeles, Sao Paulo, Singapore, Roma şi Madrid în care au fost filmate scene pentru această producţie.

La Casa de Papel, la final: ce se întâmplă în ultimul sezon din Money Heist

Îndrăgitul La Casa de Papel este considerat unul dintre cele mai mari succese din istoria televiziunii spaniole. Prima parte din ultimul sezon va prezenta o confruntare războinică dusă la extrem pentru a anihila grupul de protagonişti, La Banda, în timp ce a doua parte se va concentra mai mult asupra emoţiilor personajelor principale şi, prin urmare, va fi „o călătorie pe harta lor sentimentală, care ne va conecta direct cu despărţirea de ele”, a explicat creatorul serialului, Alex Pina.

„Se apropie finalul celui mai mare jaf din istorie, care a început ca un furt şi care, acum, se va transforma într-un război”, spuneau în iunie reprezentanţii platformei Netflix. Având în vedere câte personaje principale am pierdut deja în sezoanele anterioare și cât de violent se anunță a fi acest sezon, cel mai probabil, foarte mulți privitori vor sta cu sufletul la gură pe 3 septembrie și vor vedea toate cele cinci episoade. Bine măcar că este o zi de vineri.
Citește și: