VIDEO Primul trailer pentru ultimul sezon din Casa de papel e aici: când îl vei putea vedea pe Netflix

VIDEO Primul trailer pentru ultimul sezon din Casa de papel e aici: când îl vei putea vedea pe Netflix

Trailerul pentru poate cel mai așteptat ultim sezon e aici. Casa de papel se sfârșește. Iată când vei putea vedea sezonul final pe Netflix.

Netflix a lansat primul trailer pentru a doua parte a sezonului final al serialului său „La casa de papel” (Fabrica de bani) care s-a bucurat de un success imens la nivel mondial.

Un comunicat de presă remis de gigantul american de streaming notează că „sfârșitul se apropie”.

„În ultimele ore, am pierdut niște oameni foarte importanți și nu voi mai lăsa pe nimeni să moară din pricina acestui jaf”, ne asigură El Profesor (Álvaro Morte), citat de Hotnews.

Casa de papel, la final

Tokyo (Úrsula Corberó) este moartă și inamicul, rănit, dar mai periculos ca niciodată, se află încă în Banca Spaniei.

La Casa de Papel” a luat naștere în Spania, dar a cucerit imaginaţia întregii lumi. Prima parte a sezonului final a fost lansată de Netflix pe 3 septembrie.

Îndrăgitul La Casa de Papel este considerat unul dintre cele mai mari succese din istoria televiziunii spaniole. Prima parte din ultimul sezon prezintă, așadar, o confruntare războinică dusă la extrem pentru a anihila grupul de protagonişti, La Banda.

A doua parte, care urmează să fie difuzată pe Netflix din 3 decembrie, se va concentra mai mult asupra emoţiilor personajelor principale. Prin urmare, va fi „o călătorie pe harta lor sentimentală, care ne va conecta direct cu despărţirea de ele”, a explicat creatorul serialului, Alex Pina.

„Se apropie finalul celui mai mare jaf din istorie, care a început ca un furt şi care, acum, se va transforma într-un război”, au adăugat reprezentanţii platformei Netflix.

În cazul în care nu ai văzut niciun episod, serialul a fost creat în 2017 de Alex Pina. Serialul urmăreşte o echipă de infractori supradotaţi în timp ce iau ostatici la Monetăria Regală din Madrid, sub conducerea misteriosului Profesor. Scopul lor este de a imprima miliarde de euro şi de a le fura.

 

Citește și: