VIDEO Cum să te dai, la propriu, pe un laptop: acest dispozitiv se transformă imediat în skateboard

VIDEO Cum să te dai, la propriu, pe un laptop: acest dispozitiv se transformă imediat în skateboard

Secolul XXI trebuie să fie despre inovație și sunt unele idei care cu adevărat te uimesc. Cum e, de exemplu, acest laptop care se transformă într-un fel de skateboard cu care te deplasezi imediat unde ai nevoie.

Știm cu toții cum e să ai un laptop în rucsac pe care să-l scoți la nevoie și să trimiți un mail sau să lucrezi ceva. Dar te-ai gândit vreodată cum ar fi să scoți laptopul din husă sau din ghiozdan, să te urci pe el și să te deplasezi mult mai repede oriunde ai nevoie?

De la această nevoie au plecat japonezii de la Cocoa Motors, care au venit cu un astfel de dispozitiv. E vorba de un laptop de care sunt atașse și patru roți. Te urci pe el, îl controlezi cu o telecomandă și, brusc, laptopul se transformă într-un fel de skateboard.

Laptopul care se transformă în skateboard și te duce oriunde

Walkcar – căci așa se numește laptopul pe care te dai la propriu – are patru roți și o telecomandă cu un sigur buton pe care controlezi cele trei viteze.

Viteza maximă e de 16 kilometri la oră, iar prețul e unul pe măsură. Costă aproape 2.000 de dolari.

„…Prieteni, ţineţi-vă respiraţia pentru că preţul este de aproape 2.000 de dolari ceea ce sună nebunesc. Mă pot gândi la câteva situaţii în care l-ai vrea. Poate că ai drum către un mijloc de transport în comun, pur şi simplu îl scoţi din ghiozdan, îl aşezi şi când alţii merg tu poţi să pluteşti pe lângă ei.” – a spus jurnalistul de la CNet care l-a testat.

La prima vedere, pare că e foarte micuț și ți-ar fi cam frică să te urci pe el. Însă din video se poate observa că se descurcă destul de bine pe suprafețe fără denivelări. Dacă, să zicem, te-ai da cu așa ceva în București, ai putea avea ceva probleme, în condițiile în care și mersul pe trotinetă e o provocare majoră pe trotuarele cu denivelări și guri de canal ieșite în relief.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: