Victorie surprinzătoare pentru Elon Musk: cum a ajuns șeful Tesla pe coperta revistei Time

Victorie surprinzătoare pentru Elon Musk: cum a ajuns șeful Tesla pe coperta revistei Time

Pe final de 2021, internetul se umple de clasamente și distincții, iar unele dintre cele mai relevante sunt oferite de populara publicație Time. Astfel, printre personalitățile notabile din 2021, se numără și Elon Musk.

Șeful Tesla și SpaceX a avut un an foarte bun în 2021 și nu doar pentru că a devenit cel mai bogat om din lume, depășind titani ai industrie tech pentru Bill Gates sau Jeff Bezos. Acum, Elon Musk a încheie anul în curs cu distincția de ”Personalitatea anului 2021”, conform revistei Time.

Elon Musk, mai relevant decât ai crede

Conform analiștilor din spatele revistei Time, Elon Musk merită titlul de cea mai importantă persoană din 2021. Dacă numele îți este străin, el este fondatorul și șeful unor companii foarte importante, precum Tesla, SpaceX, Neuralink și The Boring Company.

Potrivit revistei Time, „Personalitatea Anului” reprezintă persoana sau grupul de persoane „care au influențat știrile sau viața noastră – în bine sau în rău – cel mai mult în decursul ultimului an”.

Cel mai bogat om al planetei, cu o avere estimată de revista Forbes la 265,4 miliarde de dolari, Elon Musk (50 de ani) a primit această distincție pentru 2021. El este persoana anului și ocupă un loc privilegiat pe ultimul număr al revistei într-un an în care compania sa de mașini electrice Tesla a devenit cel mai valoros producător de mașini din lume, iar compania sa de rachete SpaceX a trimis în spaţiu primul echipaj exclusiv civil.

Ca un detaliu interesant și cu o conotație exclusiv pozitivă, Time a decis și care sunt Eroii Anului 2021. Lista îi include pe Katalin Kariko, Barney Graham, Kizzmekia Corbett și Drew Weissman. Chiar dacă numele lor s-ar putea să nu-ți spună absolut nimic, cei patru a jucat un rol fundamental în dezvoltarea vaccinurilor împotriva noului Coronavirus și, cu un pic de noroc, vor juca rolul esențial în încheierea pandemiei în anii ce urmează.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TIME (@time)

Citește și: